O yazılım bu yazılım

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Ben öyle herseyi dert eden biri değilim. Şuan masamda rakı anın tadındayim. O güncelleme bu güncelleme peşinde o panel bu panel vs durmadan bir koşturmaca. Gözünüzün bile algılamayacağı detaylar icin bu denli yormayın kendinizi.cihazlar sorunlu olur, hakkınızı yerler uğraşın ama o panel, bu panel inanın gözünüz o farkları seçmeyecek ve bunun icin güzel hayatıniz ve zamanınızı harcamayın. Koyun bir TV gösteriyormu yeter hatta zamanı TV ile harcamayın. Gidin dışarıda gezin, yeyin için, tv yerine sohbet edin, dışarı çıkın, dışarıda hayat zormu devletten hakkınızı arayın, çocuklara güzel bir hayat bırakın. Ben bir şekilde bu foruma geldim ama çok boş şeyler peşinde çoğu kişi. Hayat güzel sadece yaşayın

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İşte benim kafa!!!!

Yok şu, yok memc yok panel yok Va mi, IPS mi yok hareketli sahne yok hdmi2.1 yok ses yok optik yok Dolby yok android yok webos yok hız yok bız.

Abi bırak ya tingirti oynasın orada yeter.
Toplasan 5 saatim var.
eve gelirim cocukla oynarım, yemeğini yedirir yatırırim, en önemlisi BABA olurum. hanıma yardım ederim sohbet ederim, KOCA olurum sonra uyku. Ve yine iş
İnanın o kadar TV görüyorum ama hiç aman Allahım bu benim olmalı demiyorum, ucuz olsun beni çocuk ve eşimden ayırmasın yeter

Bu arada yarasın bea ?

İlave olarak ;
Aslında insanların zevkine karisilmaz. Bazıları bundna zevk alıyor ve en iyisini arıyor. Nasıl ki biz bir bilgisayar alsak anlamadığımız için performans li olsun dersek Umut Barış Umut Barış yüklenip bu nedir bu nasil deriz.
Uydu kısmını da teraspy teraspy sorardık.
Panel teknoloji sini veya TV konusunu Adem Helvacı Adem Helvacı ya kitlerdik
Ve diğer bütün formdaslara uzman olduklarını sorardık.
Neden? anlamıyoruz yada en iyisini en uyguna almaya calisiyoruz çünkü burası adı üstüne tavsiye forumu

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
İşte benim kafa!!!!

Yok şu, yok memc yok panel yok Va mi, IPS mi yok hareketli sahne yok hdmi2.1 yok ses yok optik yok Dolby yok android yok webos yok hız yok bız.

Toplasan 5 saatim var.
eve gelirim cocukla oynarım, yemeğini yedirir yatırırim, en önemlisi BABA olurum. hanıma yardım ederim sohbet ederim, KOCA olurum sonra uyku. Ve yine iş
İnanın o kadar TV görüyorum ama hiç aman Allahım bu benim olmalı demiyorum, ucuz olsun beni çocuk ve eşimden ayırmasın yeter

Bu arada yarasın bea ?
İşte bu beyaa, hepsi bu dünyada kalıyor beyaa. Gözümüz bile seçmez o farkları. Sevdiklerimiz var zaman harcayacagimiz. Teknoloji dediğin ihtiyaç fazlası fuzuli birsey. Yaşamak lazım her zerresini hayatın ve sevdiklerimizle. Yok o panel yok korumalı priz, yok 1 saniye geç gelen kanal yok güncel yazılım. Boşa akan hayatlar acom?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
İşte benim kafa!!!!

Toplasan 5 saatim var.

Bu arada yarasın bea ?
Nebileyim akşama kadar tv içinde oluşumuzdan sanırım.Tv zevkimiz yok olmuş.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
??Öyle dostum ama maksadım forumun amacını kötülemek asla değil yanlis anlaşılmak istemem. Arada geliyorum buraya,güzel insanlarsiniz güzel insanlar var o ayrı konu ama kendi penceremden çok boş yere kendini üzenler dert edinenler görüyorum, görüşüm sadece onlara ?
Valla ben elimden geldiğince kapitalizme karşı mücadele veriyorum, Mal kalitesinden ziyade insana İNSAN değeri veren bir firma olsun, TV de düzgün göstersin, bozulursa servisi ADAM GİBİ olsun bana yeter modundayıminsanların da öyle olmasını isterim açıkçası.

Ancak detay verdikçe DAHA diyen dostlarımız var biz de derinlere indikçe iniyoruz.

Bildiğim konular, anlatmasam olmaz :kiskis

Ayıca rica ederim hocam ben forumun sohbet tarafını daha çok seviyorum.

Mesela tarikk tarık uğur kardeşimizle bir rakı tokuşturamadık ama burada hem forum ortamında hem de evimizde karşılıklı çay içmişliğimiz var çok şükür.

Beykoz sahilinde Tarık ile çok sevdiğimiz bir şarkı eşliğinde biraz ağlayıp birer duble de tokuşturmak konusunda sözümüz bakidir mesela ?

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Valla ben elimden geldiğince kapitalizme karşı mücadele veriyorum, Mal kalitesinden ziyade insana İNSAN değeri veren bir firma olsun, TV de düzgün göstersin, bozulursa servisi ADAM GİBİ olsun bana yeter modundayıminsanların da öyle olmasını isterim açıkçası.

Ancak detay verdikçe DAHA diyen dostlarımız var biz de derinlere indikçe iniyoruz.

Bildiğim konular, anlatmasam olmaz :kiskis

Ayıca rica ederim hocam ben forumun sohbet tarafını daha çok seviyorum.

Mesela tarikk tarık uğur kardeşimizle bir rakı tokuşturamadık ama burada hem forum ortamında hem de evimizde karşılıklı çay içmişliğimiz var çok şükür.

Beykoz sahilinde Tarık ile çok sevdiğimiz bir şarkı eşliğinde biraz ağlayıp birer duble de tokuşturmak konusunda sözümüz bakidir mesela ?
Bir gün umarım beraber iki kadeh atarız güzel dostum ?

Geri
Üst Alt