teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,736
- 65
Yok ,bak fikoya yazdım gizli ama sen de okursunKirlenmiş mi?
Yok ,bak fikoya yazdım gizli ama sen de okursunKirlenmiş mi?
Sota yine el ense desenizeYa arkadaş detay yazma olmadığını ben de biliyorum. Sota duyar da sana o yetkiyi verir diye yazıyorum. Yada kendisi yapar diye
Süre sonunda tekrar yazılım yine + Süre olursa*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aynen evetSüre sonunda tekrar yazılım yine + Süre olursa
Hollanda ya geliyormusun yük taşıma vs ?Yok be, biz yurt içi ve dışı tır ile yük ve eşya tasmiaya devam. Bu aralar çok fazla sirikilasyon mevcut sanırım herşeye zam gelecek diye arttı işlerimiz. Allah bereket versin dewamke
Adres ver kapında bitelim. Yeterli gönüller bir olsun ?Hollanda ya geliyormusun yük taşıma vs ?
O gelemez ben geleyim benHollanda ya geliyormusun yük taşıma vs ?
EmmiO gelemez ben geleyim ben
Hepinize kapım açık dostum ?O gelemez ben geleyim ben
Tamam işte ,kafaya takmıyoruz taksak cinnet geçiririz ,takmadığımızdan geldik buralara yoksa ben halen uydu bölümündeydim
Sen onu bunu bırak da, kardeşine yeni makine hediyesi olarak 18-200mm lens alıyormusun şimdiTamam işte ,kafaya takmıyoruz taksak cinnet geçiririz ,takmadığımızdan geldik buralara yoksa ben halen uydu bölümündeydim
Hemen, dollarslarımı satayım,kaç tane istiyorsun yaz hemenSen onu bunu bırak da, kardeşine yeni makine hediyesi olarak 18-200mm lens alıyormusun şimdi
Bir tane beyaaaaHemen, dollarslarımı satayım,kaç tane istiyorsun yaz hemen