O yazılım bu yazılım

Ne oldu bu yüksek kaldırım mühendisliği mi?
Sakın işi bıraktım deme
Yok be, biz yurt içi ve dışı tır ile yük ve eşya tasmiaya devam. Bu aralar çok fazla sirikilasyon mevcut sanırım herşeye zam gelecek diye arttı işlerimiz. Allah bereket versin dewamke

Yok be, biz yurt içi ve dışı tır ile yük ve eşya tasmiaya devam. Bu aralar çok fazla sirikilasyon mevcut sanırım herşeye zam gelecek diye arttı işlerimiz. Allah bereket versin dewamke
Anladım kolay gelsin. Bu arada konu da kaynadı.

fiko,yarın tır yolluyorum ,bak bakalım ne tırıymış,yanlış gelmişse geri yolla bana :kiskis

Ben tam uyumaya gidiyordum bir baktım @teraspy online olmuş beş dakika daha foruma takılayım dedim yarım saat oldu.
Birazdan uydu bölümüne geçiyorum,gel sende ,nasılsa diplerde benimkiler ,çaktırmadan uyursun orada yöneticiler görmez :haha1

Anladım kolay gelsin. Bu arada konu da kaynadı.
Geri dönelim. ilk mesajıma da bir edit gireyim. Aslında insanların zevkine karisilmaz. Bazıları bundna zevk alıyor ve en iyisini arıyor. Nasıl ki biz bir bilgisayar alsak anlamadığımız için performans li olsun dersek @Umut Barış yüklenip bu nedir bu nasil der.
Uydu kısmını da @teraspy sorardık.
Panel teknoloji sini veya TV konusunu @Adem Helvacı ya kitlerdik
Ve diğer bütün formdaslara uzman olduklarını sorardık.
Neden? anlamıyoruz yada en iyisini en uyguna almaya calisiyoruz çünkü burası adı üstüne tavsiye forumu

Birazdan uydu bölümüne geçiyorum,gel sende ,nasılsa diplerde benimkiler ,çaktırmadan uyursun orada yöneticiler görmez :haha1
Yetkin var başa tutturabilirsin. O yetki bende olsaydı. Yukarı taşırdım.

Geri dönelim. ilk mesajıma da bir edit gireyim. Aslında insanların zevkine karisilmaz. Bazıları bundna zevk alıyor ve en iyisini arıyor. Nasıl ki biz bir bilgisayar alsak anlamadığımız için performans li olsun dersek @Umut Barış yüklenip bu nedir bu nasil der.
Uydu kısmını da @teraspy sorardık.
Panel teknoloji sini veya TV konusunu @Adem Helvacı ya kitlerdik
Ve diğer bütün formdaslara uzman olduklarını sorardık.
Neden? anlamıyoruz yada en iyisini en uyguna almaya calisiyoruz çünkü burası adı üstüne tavsiye forumu
Bu gün bir kumanda için saatlerce uğraştım,saatlerce :hihi

Ne yetkisi :hihi ,yeni kategori açılması lazım önce mübarek :kiskis ,salladım zaten sıkıntı değil artık :ok
Ya arkadaş detay yazma olmadığını ben de biliyorum. @Sota duyar da sana o yetkiyi verir diye yazıyorum. Yada kendisi yapar diye

Geri
Üst Alt