NORDMENDE SABA MORİO ONVO Led TV lerde USB den Kanal Listesi Yükleme ve Yedekleme Nasıl Yapılır?

A Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,295
51
Dostlar Merhaba;

Mehmet Atmaca Elektronik Üretiminde Olan NORDMENDE ONVO MORİO SABA markalı ürünlerde, videolarda da anlattığım üzere TV yi fabrika ayarlarına çevirdiğinizde kanal listesi geri gelmiyor

Bu durumda belli ki yakın zamanda bu üretimlerde insanlar kanal aramak istasyon bulmak sıralama yapmak gibi dertlerle uğraşacaklar.

Durum böyle olunca tv de kanal listesi yedekleme ve USB den yükleme yapmayı anlatmak şart oldu.

Bahsi geçen üretimlerin kanal listelerini ilk defa forumumuzda yayınlıyor olmak da ayrı mutluluk. Üreticiye teşekkür ediyoruz.

Bunun için öncelikle TV nin anakart modelini öğrenmeniz gerekir.
Bunun için uzaktan kumandanızdan MENU6686 tuşlayın. (TV Modunda olmalı televizyon)
Solda açılan servis menüsünde BOARD yazan yerde anakart modelinizi görebilirsiniz.

Orada gördüğünüz anakart modeli ne ise, indirmeniz gereken yazılım da o olmalıdır. (506 508 706 gibi)



Elbette bunların bir de yükleme şekli var, servis menüsüne ihtiyaç var, bunu da detaylı olarak bir video ile sizlere anlattım.

Bu güne kadar VESTEL ARÇELİK gibi markalarda nasıl ki yazılım yükleme ve kanal listesi yedekleme geri yükleme konularında sizlere yardımcı olduysak, Mehmet Atmaca üreticisinin bizlere destek veriyor olması nedeniyle bu konuda da sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.



Bu Videonun yayınlandığı tarihten sonraki üretimlere OTEL MODU özelliği eklenmiştir ve Kanal yedekleme/yükleme işlemleri için servis menüsüne girmenize gerek kalmadan işlem yapılabilmektedir. Yeni inceleyeceğim üründe Otel Mod üzerinden kanal yedekleme işlemi için yeniden anlatım sağlanacaktır.
 
Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
harici uydu candır :sirit usta emeğine sağlık ama dahili uydu iş görmüyor genel söylüyorum :hihi
 
M Çevrimdışı

Mutant

Yeni Üye
27 Ocak 2021
2
52
Merhaba üstad, ONVO-42250 için hangi dosyayı indirmek gerekir? Videoda ultrahd, fullhd ve hdready olan için demişsiniz ama hangisi hangisi için çözemedim. Kodlardan da anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.
 
E Çevrimdışı

elektronikçiadam

Yeni Üye
27 Ocak 2021
2
21
Ustam ben elektronik işi yapıyorum morio ilk defa sipariş ettim müşteriye verdim 1 saat geçmeden aradı kanal kendiliğinden düzeni bozuldu sana zahmet ustam ne yapmam gerek bana anlatır mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ustam ben elektronik işi yapıyorum morio ilk defa sipariş ettim müşteriye verdim 1 saat geçmeden aradı kanal Yerleri kendiliğinden düzeni bozuldu sana zahmet ustam ne yapmam gerek bana anlatır mısın
 
K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
benim yorumum pek anlaşılmadı, adem beyin söylediği gibi konuyla ilğisi yok, haklı, ama direk alakası yok dolaylı alakası var, söyle dahili uydular ,hangi marka olursa olsun çok yetersiz , herkese sevğiler :ok
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri