35mb kullanacaksanız 100gb a kadar 63tl ödüyorsunuz sonrasında fiyat 76da sabit kalıyor. Ben geçiş yaptığımda 12 ay fiyat garantisi vermişlerdi şimdi durum nasıl bilmiyorum ama 15 aydır 76tl ödüyorum. Müşteri hizmetlerinin en sevdiğim yönü telesekreter olmaması, direkt temsilciye bağlanabiliyorsunuz.Nisanda TT ile kontratım bitiyor ben de geçmeyi düşünüyorum TT altyapısı ile verecek yine TT sorun yaşatır mı sizce?
Bir de fiyat artışı nasıl olur acaba. Örneğin TT bana 95 diyor ve 2 yıl sabit fiyat veriyor. Netspeed e 76 ile başlasam 2 yıla 95 yaparsalar pek bir önemi kalmayacak
Peki hocam TT altyapısında mısınız? Eğer TT den geçtiyseniz süreç nasıl işledi ekipler başka operatör olduğundan sorun çıkardılar mı?35mb kullanacaksanız 100gb a kadar 63tl ödüyorsunuz sonrasında fiyat 76da sabit kalıyor. Ben geçiş yaptığımda 12 ay fiyat garantisi vermişlerdi şimdi durum nasıl bilmiyorum ama 15 aydır 76tl ödüyorum. Müşteri hizmetlerinin en sevdiğim yönü telesekreter olmaması, direkt temsilciye bağlanabiliyorsunuz.
Kod ile başvurduğunuzda 5tl indirim alabilirsiniz
Kod: MC1SCP
Merhaba. Detaylı bilgi içeren bir paylaşım yaptım forumda. Ben de TTNET'ten taşıdım ve yaşadığım tecrübemi aktardım. Kontrol etmenizi tavsiye ederim.Peki hocam TT altyapısında mısınız? Eğer TT den geçtiyseniz süreç nasıl işledi ekipler başka operatör olduğundan sorun çıkardılar mı?
Tt altyapısında turknet kullanıyordum ve rezaletti, netspeede geçince sorun kalmadı. Belgelerimi gönderdim. Belgeler onlara ulaşınca arayıp teyit aldılar. 3 saat içinde geçişim tamamlandı. Kimse bir sorun çıkarmadı.Peki hocam TT altyapısında mısınız? Eğer TT den geçtiyseniz süreç nasıl işledi ekipler başka operatör olduğundan sorun çıkardılar mı?
Taahhüt bitimine yakın arayacağım bakalım ne diyorlar. Teşekkür ederim hocamTt altyapısında turknet kullanıyordum ve rezaletti, netspeede geçince sorun kalmadı. Belgelerimi gönderdim. Belgeler onlara ulaşınca arayıp teyit aldılar. 3 saat içinde geçişim tamamlandı. Kimse bir sorun çıkarmadı.
İss taşımada kurulum ücreti alınmaz ama daha sağlıklı bilgiyi mh yi arayarak alabilirsiniz
Bir kaç referans koduyla devam ediyorum ve indirimli şekilde fatura ödüyorum. Zamanında ödemek hem size hem de referans sahibine avantaj sağlıyor.Taahhüt bitimine yakın arayacağım bakalım ne diyorlar. Teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde konuda şu eksik geldi bana: Netspeed sitesinde 5tl indirimi en fazla 10tl olarak uygulanır diyor yani davet kodumuzun 2 den fazla kişi tarafından kullanılmasının pratikte hiçbir faydası yok.
Bu bağlamda halihazırda 10tl indirim alanlar bunu yazarsa indirimi kullanabilecek olanlar faydalanmış olur. Ben de geçiş sürecinde bu forumdan ona göre kod kullanırım
Bir de faturaları düzenli ödemek gerekiyormuş buna da dikkat etmek lazımmış