Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruNetspeed Arkadaşını Getir Kampanyası Davet Kodu Paylaşım Konusu
Taahhüt bitimine yakın arayacağım bakalım ne diyorlar. Teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde konuda şu eksik geldi bana: Netspeed sitesinde 5tl indirimi en fazla 10tl olarak uygulanır diyor yani davet kodumuzun 2 den fazla kişi tarafından kullanılmasının pratikte hiçbir faydası yok.
Bu bağlamda halihazırda 10tl indirim alanlar bunu yazarsa indirimi kullanabilecek olanlar faydalanmış olur. Ben de geçiş sürecinde bu forumdan ona göre kod kullanırım
Bir de faturaları düzenli ödemek gerekiyormuş buna da dikkat etmek lazımmış
Referans koduyla geçiş yaparsanız 5 TL, 12 ay boyunca indirim alırsınız. Ek olarak sizin referans kodunuzla da yeni abonelikler yapılırsa, yapılan abonelik başına 5 TL yine 12 ay indirim kazanırsınız.
Selamlar Arkadaşını Getir Kampanyasını artık internet kutusu üzerinden almaktayım eski kod iptal yeni kodum ise 8576052604 budur, müşteri hizmetlerine bu kodu iletirseniz eğer sorunsuz 1 ay bedava hakkını kazanmış olursunuz.
Mrb usta nasılsın? tavsiyeforumu.com üzerinden tanıtım yazısı satıyomusunuz? haber niteliği taşıyan bir yazı olacak eğer alıyosanız bilgilendirirmisiniz.
Merhaba arkadaşlar. Bu zam ortamında birbirimize destek olmak ve 12 ay boyunca her ay 20 TL daha az fatura ödemek için referans numaram. Davet Kodu : 8M92YN