catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
evet kimseden ses cıkmadı. Sota , BlackSea, F freedom1259Katilmak isteyen parmak kaldirsin. Boyle kampanya netflixde yok
evet kimseden ses cıkmadı. Sota , BlackSea, F freedom1259Katilmak isteyen parmak kaldirsin. Boyle kampanya netflixde yok
nasıl tekrar başlatılıyo.Arkadaşlar ben açıyorum o zaman...sanırım kimse üyelik açmayacak. Yalnız yanlış anlaşılmasın ben 1 aylık ücretsiz hakkımı doldurdum. Tekrar üyeliğimi başlatıyorum. Bilginiz olsun.
üyelik bilgilerimi girince aramıza tekrar hoş geldiniz diyor tabi ücretli olarak. ben buradaki arkadaşların 4 ekranda izleniyor demesinden sonra böyle bir adım atmıştım ama şimdi ben kendim hariç 3 arkadaşa üyelik bilgilerimi versem aynı anda 4 kişi aynı anda örneğin tv de netflix izleyemiyormunasıl tekrar başlatılıyo.
ve genel bir soru: 4 kişi nası izlenilcek
BlackSea bu konuda bi aydınlatma yaparmısın çoklu kullanış nasıl olucak acabaüyelik bilgilerimi girince aramıza tekrar hoş geldiniz diyor tabi ücretli olarak. ben buradaki arkadaşların 4 ekranda izleniyor demesinden sonra böyle bir adım atmıştım ama şimdi ben kendim hariç 3 arkadaşa üyelik bilgilerimi versem aynı anda 4 kişi aynı anda örneğin tv de netflix izleyemiyormu
aynı anda seyir olabılıyor yani?Hesap çeşitleri var 2 ekranlı 4 ekranlı . 4 ekranlı 4k olan üyelik açılacak 4 ayrı profil açılacak herkes aynı hesapta kendi profilinden giriş yapacak.
Tabiki oluyor . Herkesin profili ayrı olcak hesap aynı olsa da farklı profiller olcak. Aşağıda attığım şekilde herkesin profili olcak kendi profiline girip istediği zaman izlicek sadece giriş yaptığı hesap aynı olacak.aynı anda seyir olabılıyor yani?
vay arkadaş daha önceden üyelik açtığım kart için kullanmaya çalıştığınız kart ile ilgili sorun var dedi ya la...