The_SreT' Alıntı:Netflix te var mı bilmiyorum ama The 100 dizisini izlemeni tavsiye ederim [emoji846]
clearidas' Alıntı:Ben Behzat ç. Yi iki kere bitirdim komple YouTube de vardi o zaman. Animasyon olanları pek izlemiyorum açıkçası diğerlerinden izlemedigim black mirror var ama sırada oda izlicem . Stranger things i izledim bende çok beğendim. Netflix yapımı dizilerin çoğunu izledim. Defenders i ve ordaki kahramanları izledim güzeller izlenebilir. Fronteir , Marco Polo , Blue mountain state , the 100 , %3 ,12 monkey, suits, izlemediysen narcos kesin tavsiye ederim.
defenders seversen; iron fist, daredevil , punisher , luke cage bunlarda güzel gidiyor onun gibi.
Valla çok var izlediğim dizi aklıma gelen bunlar.
clearidas' Alıntı:Valla çok merak ettim izlicem kesin. Bir ara south park a bakmistim çok fazla islemesemde fırıldak ailesi de izledim hepsini izledim hatta bunuda izlicem en kısa zamanda. Bugün mindhunter diye bir diziye başladım geçmişteki gerçek seri katilleri ele alıyor guzel bir dizi tek sezon yarısı bitti şuan onuda tavsiye ederim.
Benim bütün günüm öyle geçiyor sürekli TV de açık arada bir yemek molası sonra netflixten diziye devam .orl1984' Alıntı:clearidas' Alıntı:Valla çok merak ettim izlicem kesin. Bir ara south park a bakmistim çok fazla islemesemde fırıldak ailesi de izledim hepsini izledim hatta bunuda izlicem en kısa zamanda. Bugün mindhunter diye bir diziye başladım geçmişteki gerçek seri katilleri ele alıyor guzel bir dizi tek sezon yarısı bitti şuan onuda tavsiye ederim.
eve gidince onu da listeye alayım bu Netfilix bizi baya oyalacak belli