yok hocam bende ayarlanabiliyor db visionda yine kontrol ederim ama değerler değiştiriliyor
Senin tv marka neydi hocam, benim 58ud8200 de değiştiremiyorum hicbirsey
yok hocam bende ayarlanabiliyor db visionda yine kontrol ederim ama değerler değiştiriliyor
Senin tv marka neydi hocam, benim 58ud8200 de değiştiremiyorum hicbirsey
Saka gibi yaMB130 anakartlarda değiştirilemiyor. MB230'larda istediğiniz gibi ayarlarla oynayabiliyorsunuz.
Bunun sebebini gerçekten çok merak ediyorum, mb120 için de geçerli aynı saçmalık, en basitinden sinemaskop filmlerde ekran boyutuyla oynamak istiyorum onu bile yapamıyoruz, garip bir kısıtlama bence.MB130 anakartlarda değiştirilemiyor. MB230'larda istediğiniz gibi ayarlarla oynayabiliyorsunuz.
JVC hocam markası. Bütün ayarlar değiştiriliyor bu arada.Senin tv marka neydi hocam, benim 58ud8200 de değiştiremiyorum hicbirsey
Bunun sebebini gerçekten çok merak ediyorum, mb120 için de geçerli aynı saçmalık, en basitinden sinemaskop filmlerde ekran boyutuyla oynamak istiyorum onu bile yapamıyoruz, garip bir kısıtlama bence.
Bunun sebebini gerçekten çok merak ediyorum, mb120 için de geçerli aynı saçmalık, en basitinden sinemaskop filmlerde ekran boyutuyla oynamak istiyorum onu bile yapamıyoruz, garip bir kısıtlama bence.
Ben izah edemedim sanırım, hdmi kaynaktan ya da smart portaldan herhangi bir içerik izlenirken görüntü modu ve ayarlarına müdahale edilebiliyor da aynı işlemciyle neden sadece Netflixte ses açma kapama hariç hiçbir müdahalede bulunulamıyor bu garip değil mi sizce de, ben şöyle çözdüm görüntüyü beğenmediğim filmlerde netflixi xbox üzerinden açıyorum istediğim gibi ayarlara müdahale edebiliyorumBen donanımsal yetersizlik veya işlemciyi aldıkları firmanın (Mstar) yazılım SDK'sının bu şekilde olmasına bağlıyorum. Tabi firmanın böyle yapması yine donanımsal yetersizlik sebebiyle olabilir, o da ayrı konu.
Bunu xbox ta ,xbox kumandası ile mi yapıyorsun,yoksa tvden mi ayarlıyorsun ?Ben izah edemedim sanırım, hdmi kaynaktan ya da smart portaldan herhangi bir içerik izlenirken görüntü modu ve ayarlarına müdahale edilebiliyor da aynı işlemciyle neden sadece Netflixte ses açma kapama hariç hiçbir müdahalede bulunulamıyor bu garip değil mi sizce de, ben şöyle çözdüm görüntüyü beğenmediğim filmlerde netflixi xbox üzerinden açıyorum istediğim gibi ayarlara müdahale edebiliyorum
TV den yapıyorum, hdmi bağlantıda tüm menüye girilebiliyor.Bunu xbox ta ,xbox kumandası ile mi yapıyorsun,yoksa tvden mi ayarlıyorsun ?
Hımmm, tamam .Peki xbox ile ayarlanıyor mu renkler falan xbox kumandası ile ,onu da sorayımTV den yapıyorum, hdmi bağlantıda tüm menüye girilebiliyor.
Yani burada xbox harici cihaz oluyor tvnin görüntü ayarlarına oradan müdahale edilemiyor bildiğim kadarıyla ama gene de bir bakarım ?Hımmm, tamam .Peki xbox ile ayarlanıyor mu renkler falan xbox kumandası ile ,onu da sorayım