Netflix 3 ortak aranıyor

C Çevrimdışı

Captain

Yeni Üye
12 Ağu 2018
29
Arkadaşlar yok mu Netflix grubuna 1 kişi arayan hemen katılabilirim

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Sota Sota,
Evet sayın yöneticimiz ne oldu bizim netflix işi

arkadaşlar s.a. 4k tvmizi aldık fiber ankastrede takıldı bu ay içerisinde inşallah bağlantıda yetişirse bende varım artıkın netflix aleminde :)

şimdiden rezervasyon yapalım internet bağlandığı anda dahilim inşallah .

50 yada 100mbit hız 75gb akn, akn sonrası 16 yada 24mbit hız yeter mi 4k içeriğe. 16 yeterse 50mbit alacağım yok yetmez diyorsanız 100mbit alırım neti.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
16mbit yeterlı hocam 4K ıcın.

yüklenici firmanın işlerini bitirmesini bekliyoruz telekom ile irtibat halindeyiz inşallah çözüme kavuşur bir an önce, zaten kampanya Eylül sonunda bitecekmiş, bu fiyatlara net bulamayız bir daha. siz memnun musunuz içeceklerden kullanım kolaylığından görüntü kalitesinden altyazı uyumundan vs... dün cepten hotspotla toshiba 50" uhd tvden uygulamayı açtım 1 ay ücretsiz diyordu ama hiç başlamadım kart bilgisi falan istiyorlar sanırım ama ortak olursa çokta önemli değil 10 lira için kart bilgileri verdiğine. kullanıcı yorumları önemli ama filmler vs... iyi mi hocam çocuklar için içerik var mı ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,485
Çogu içerik Turkce dublajlı altyazıya gerek kalmıyor :hihi

cocuk ıcın profıl olusturabılırsınız

netflix.png

Cocuklar ıcın olan ıcerıklerın bırkısmı

netflix2.png

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Çogu içerik Turkce dublajlı altyazıya gerek kalmıyor :hihi

cocuk ıcın profıl olusturabılırsınız

netflix.png

Cocuklar ıcın olan ıcerıklerın bırkısmı

netflix2.png

hocam 15 senedir belkide daha fazla zamandır orjinal ses ve altyazı ile izliyorum filmleri , hem İngilizce için iyi oluyor hemde tüm sesleri daha iyi duyuyorsun. alışıncaya kadar zorlanıyor insan ama sonra çok keyifli tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt