BramStoker
Aktif Üye
- 8 Eki 2018
- 120
- 39
O zaman uygun fiyatlı güzel bir VDSL modem önerisi alabilir miyim ? Bende Turknet e başvurdum, arkadaş tavsiyesi üzerine, wifi si iyi çeken bir modem olması önemli )
uygunluğuna bişey diyemem tp-link tavsiye ederimO zaman uygun fiyatlı güzel bir VDSL modem önerisi alabilir miyim ? Bende Turknet e başvurdum, arkadaş tavsiyesi üzerine, wifi si iyi çeken bir modem olması önemli )
ben aylık 700gb kullanıyorum 200'ü bir haftada harcarım türknet candırBen yaklaşıl 4 yıldır Dsmart net + Tv kullanıyorum. Bugün taahhüt yenileme için aradılar. 16 mgbt hız 200 gb akk + Bütün tv kanalları açık 1 senelik 63 liraya anlaştık. Öncesinde sadece hızım 8 mgbt di. 60 tl ödüyordum.
12 aymi ne yazıyor sozunuze diye.birde Türk.net ailesinde fiber diye bişey yokmuş ...Türk.net öle diyoooŞuan bir reklam gördüm. Turkcell fiber de akn kalkmış . Tabi bizim burada fiber de yok
Dostum hızını wifi üzerinden mi yapıyorsun yoksa ethernetmi takılı.cunku wifi yarı yarıya düşüyor hızda.ethernet tak kaç çıkacak hız?))Türknet güncel test
görselde olduğu gibi telefon ekran resmi çekili olduğu için wifi seçili, Daha önce kablolu bağladığım mevcut, o zamanda 37 - 35 gibi dowland 3-4 mgbt uplad veriyor.Dostum hızını wifi üzerinden mi yapıyorsun yoksa ethernetmi takılı.cunku wifi yarı yarıya düşüyor hızda.ethernet tak kaç çıkacak hız?))
Bende düşme yok tersine artmış.Dostum hızını wifi üzerinden mi yapıyorsun yoksa ethernetmi takılı.cunku wifi yarı yarıya düşüyor hızda.ethernet tak kaç çıkacak hız?))