Eveeet neden turknet li oldum dedirten bir haftalık sıkıntılı durum ;
Ttnet den turknete geçişi başlattık aktivasyon oldu dendi ve sen bize ne internet nede telefon hizmeti sağlayama !!!!!!!!!!
geçtiğime geçeçeğime pişmanlıkla tt de 50 mbit e 4 aboneliğim ki en kötü gündüz 35-40mbt lerde gece 16-18-20 veriyordu ki
akn kalktıktan sonra aksam 5 ten sonra dehşet yavaşlamalar oluyordu sabaha kadar neyse turknet yok 2 dk. kullanıcı adı şifre değişikliğiyle kesintisiz
geçiş dediği hizmeti sen geçişi yaptığın andan itibaren ne internet ne telefon hizmeti alamaz olduk ara bilgilendir yok çözülmüyo
en azından ttnette yavasta olsa aksamları hem net hemde telefon vardı dedik turknet ne dedi elimizden bişey gelmiyor zaten ttnet altyapısını kullanıyoz ee teknik servisi sadece ttnet veriyo haydaaa e sen bu işi yaptığını iddaa et ne teknik ekibin var nede turktelekoma yaptırımın olabilsin yazık dedik ttneti arıyoz e adamlar haklı bizde aboneliğin yok hizmeti verenle görüş diye topu birbirlerine atmalarından hatta iddaa ettiği kesintisiz net 35mbit i vereceği taahhütünü yerine getiremeyince ve hiçbir şekilde size olumlu olumsuz dönüş TURKNET sağlamıyorlar siz arasanızda hep 24 saatte o bitiyo 48 saatte o bitiyo hiçbişey yapamıyo e dedim geri ttnete geri cevirin e normal prosodür işletmeye çalışıyor vermediği başlatamadığı internet için ttnet de diyor ki size vadettiği hizmeti taahhütü yerine getiremediği için ttnete yani bize başvurduğu işemriyle geri dönüş yapsınlar iptal ve iadesini gerçekleştirelim diyor onuda yapmıyolar erkekliğe bo. sürdürmicekler ya neysede yani anlıcanızzz bana;
ttnet in Ulaşılabilir Hız(Kb/s): gelen> 84099 giden> 25376 varken
aboneliğm 50mbitlik ki 40 neti alıyorken sen kalk fanteziye gir 35 i kesintisiz özgür internetimizi tamamen özgür kılp ne net nede telefon hizmeti veremedi vermediler
adamlara ısrarla iki kurum arasındaki sıkıntıyı kendilerinin arasında halletmesi gerektiğini belirtsemde turknet ısrarla ip alamadığımı belirtsede bende gözümün gördüğü kör olmadığıma göre modemimin ip aldığını belirtsemde ttnet ten turknete ki aynı bok.n laciverti olduğu için ısrarla teknik bir personelde gelip ilgilenmediğinden ki ne yapabilceklerini bilemediklerinden internet ve teknik bu knuda anlayan bir personel istememle en son insan gibi anlatsanızda önce ttnete durumu anlattım tekrarr tekrarr ve adamlar geçişi yapamadıklarından ve telefon hattıda arada geçiremeyip askıda kalmasından aktivasyonu gerçekleşti diyen ama yapmayan turknetten en derinlemesine arastırmalarım ve arada santralden iş görebilcek birilerini aramaktan ki çözüm bulması gereken turknet olsada inanın zerree umurlarında değilsiniz ve utanmadan gece gündüz faturalandırma yapılmayacak diye bilgilendirme gönderiyomu gelde sövme ne işlemi hizmeti verdinde diye neyse sinirlenmicem artık ttnetten ne öğrendim benim internet sen halaa ttnetten ip alıyor turknet bunu bile bilemiyor cünkü kendisine ait teknik servisi olmadığından bunuda çözebilcek kapasitesi olmadığından haliyle turknet bende ip in yok diyor neysede...
geçin yaaa turknet iydir en azından hayatınıza renk katıyor ekşınla
sonuçmu gece gündüz modem ac modem resetle bekle derken net geldi noldu vadettiği bırak 35 biti gece 4 ile 8 mbit gündüz ennn fazla 16 yı görebildim telefon mu halaa çözemiyorlar kapalı
))
yaniiii ne diyoz bu parçada bana gelsin
Neşet Ertaş - Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
ama yinede buda olur
Selda Bagcan - Adaletin Bumu Dünya
herkese sevgi saygı selamlar