Cvp: N11 Kuponlarım var!!!
bende değişmem klimayı sırf mecburiyetetn kullanıyoruz iki evimizdede yazın getirdiği aşırı nem olmasa klima bile takmazdık. doğalgazın fatura fazlalığınada katlanır kombiyle ısınırım. şimdiyse nefesim tıkanmadığı sürece kışın klimayla ısınıyorum kendi evimde. fatura doğalgazdan daha az geliyor. ama tabiki zorluklarıda var ortalıkta ufak fanlı sobalar dolaşıyor banyoda mutfakta felan.
ruzgar' Alıntı:9köy' Alıntı:çok ararlar o doğalgazı . ama ne diyeceksinki insanlar için yatırım maliyeti kolayda değil heralde şimdi en az 10bin tlden aşağı çıkmaz bir daire tesisatı.
devletinde kabahati var bence alan alsın almayan almasın götür sen oray gazı be kardeşim.
10 bin tl doğalgaz için bedava.Sanırım ihale yoluyla yaptıkları için alan şirket için maliyetler kurtarmıyordur.Klima daha avantajlı geliyor insanlara..Öyle de ama ben doğalgazı asla klimaya değişmem.
bende değişmem klimayı sırf mecburiyetetn kullanıyoruz iki evimizdede yazın getirdiği aşırı nem olmasa klima bile takmazdık. doğalgazın fatura fazlalığınada katlanır kombiyle ısınırım. şimdiyse nefesim tıkanmadığı sürece kışın klimayla ısınıyorum kendi evimde. fatura doğalgazdan daha az geliyor. ama tabiki zorluklarıda var ortalıkta ufak fanlı sobalar dolaşıyor banyoda mutfakta felan.