beyzabetül
Aktif Üye
arkadaşlar internete bağlı gözüktüğüm halde hem kablolu hem kablosuz bağlanmak istediğimde sayfalar açılmıyor.modem yeniden başlattığımda sorun çözülüyor.bu durumla hemen hemen hergün karılaşıyorum.bunun sebebi ne olabilir
ama yeniden başlatınca nasıl alıyor ?Modem ip alamıyor galiba?![]()
ama yeniden başlatınca nasıl alıyor ?
Benzeri bir problemde modemi sifirlamaktan üsendigim icin modem arayüzünden yeniden baslat secenegine tikladiktan sonra modem kendisi yeniden baslattiginda modemdeki internet oldugu halde baglanmama sorunu cözülmüstü..yeniden başlatınca nasıl alıyor ?
bende bu şekilde çözüyorum.modem arayüzüne girip yeniden başlat yapıyorum düzeliyor ama nedenini merak ettimBenzeri bir problemde modemi sifirlamaktan üsendigim icin modem arayüzünden yeniden baslat secenegine tikladiktan sonra modem kendisi yeniden baslattiginda modemdeki internet oldugu halde baglanmama sorunu cözülmüstü..
Modemi sıfırladım.kiralama süresi falan göremedimModemi sıfırlamayı deneyin derim. Modem arayüzünde kiralama süresi gibi bir ayar mevcut mudur?
modemi sıfırlayarak yeni şifre oluştururlarModemin şifresini değiştir,evden kimseye de verme ,tekrar evden çıkarak kontrol et bakalım aynı sorun olacakmı![]()

buna nasıl bakabiliyoruz?Yazılım güncellemesi varmı yokmu kontrol edebilirsiniz
ne eskisi ya.temmuzda almıştım .daha 3 ay olduModemin eski olabilir mi?
Aynı sorun bende de var ? her sabah kapatıp açıyorum.
Bütün ışıklar normal yanıp net bağlı gözüküyor fakat internet olmuyor genelde.
ben her zaman elle dns girerim.şuan 8.8.8 olanı kullanıyorumDNS ayarlarını kontrol edebilirsiniz elle DNS vermişseniz otomatik DNS yapıp deneye bilirsiniz
o kullandığın vpn ile alakalı.mesela bende önceden hma kullanırdım.böyle sorun olmazdı.sadece diğer vpnlerde böyle sorun yaşardımAyni olay bende VPN bağlantısı yaptığımda oluyor.İnternet bağlı fakat pc bi türlü bağlantıyı göremiyor.Modemi kapayıp açınca düzeliyor.Net master modemle ilgili olabilirmi acaba..