Mobilyacı gelip bakacak ama öncesinde belki daha önce tecrübe eden varsa sorayım istedim. Aklımızdan cam kestirip üzerine siyah cam koymak da geçiyor.Mobilyaların kullandığı pasta var onunla dene diyeceğim ama bazı çizikler çok derin onları almaz.
Aynı yada başka renk folyo kaplayabilirsiniz.Mobilyacı gelip bakacak ama öncesinde belki daha önce tecrübe eden varsa sorayım istedim. Aklımızdan cam kestirip üzerine siyah cam koymak da geçiyor.
Çiziklerin derinliği ne kadar. Dolgu istiyor mu?
Derin çizikler için ahşap epoksi iyi sonuç veriyor. Uğraştırıyor ama oluyor. Macun dolgu var. Çeşitli yöntemleri var yani. Mobilyacı ne diyecek bakalım. Ama hemen hadi yap deme. Bir fikir yürütelim.
+1 kesinlikle katılıyorumUstayla iyi geçinmek istiyorsan önce iş sonra para.
Buradaki fikirleri kendisine ileteceğim.Çizikler "kasıt var" gibi olmuş,sanki bilerek yapılmış gibi,kimsenin günahını almayayım ama ...
Macun yapılıp boyanabilir,muhtemelen demonte sehpadır,üst sökülüp yeniden yapılabilir, macundan sonra camları kapladığımız "buzlu cam" görünümlü şeffaf kaplama yapılabilir,reklamcıların kullandığı sert plastik ile kaplanabilir,aklıma gelenler bunlarboya biraz tuhaf olur sanırım ama yapılabilir.
Sıfır ev, daha içine girilmedi. Kimin yaptığı belli değeil.Bu tip çizikler bazen yüzeye konulan, porselen sıvı ve katı sabunluklar yüzünden de olabiliyor, sabunluğun ileri geri çekilmesi ya da pompasına basılması esnasında da çizik oluşabilir ama sizdeki çizikler biraz daha geniş yüzeyli.
O zaman temizlik aşamasında, temizleyen kişiler tarafından yapılmıştır diye düşünüyorum.Sıfır ev, daha içine girilmedi. Kimin yaptığı belli değeil.