Aklımızdan bir şeyler geçiyor ama insanların günahını almak istemedik.O zaman temizlik aşamasında, temizleyen kişiler tarafından yapılmıştır diye düşünüyorum.
Aklımızdan bir şeyler geçiyor ama insanların günahını almak istemedik.O zaman temizlik aşamasında, temizleyen kişiler tarafından yapılmıştır diye düşünüyorum.
Sıfır evSıfır ev, daha içine girilmedi. Kimin yaptığı belli değeil.

Bugün kendisine ulaşamadım emmi, ben de merak ettim ne yaptığını. Banyoya elektrik tesisatı bağlamaya girmişler, bir de temizlikçi ablalar temizlik yapmak için girmiş. Saadettin Teksoy olarak bu işe el atıcazSıfır ev
Yani hiç kullanılmadı,kimden alındı ise üst tabloyu değiştirmesini söylesin,tepeden flash olmadan bir foto çeksin ve "bu nedir ustam" desin ,kibarca![]()

Ben şahsen eve girenlerin bu şekilde zarar verebileceklerine inanmıyorum inanmak istemiyorum açıkçası,ama dolabı gönderen böyle göndermiş de olabilir,dolap sıfır ise ,aldığı yerle iletişime geçsin,flash olmadan derken ,tepeden foto alsın ki flash ışığı parlatmasınBugün kendisine ulaşamadım emmi, ben de merak ettim ne yaptığını. Banyoya elektrik tesisatı bağlamaya girmişler, bir de temizlikçi ablalar temizlik yapmak için girmiş. Saadettin Teksoy olarak bu işe el atıcaz![]()

Bugün kendisine ulaşamadım emmi, ben de merak ettim ne yaptığını. Banyoya elektrik tesisatı bağlamaya girmişler, bir de temizlikçi ablalar temizlik yapmak için girmiş. Saadettin Teksoy olarak bu işe el atıcaz![]()