Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfır ev
Yani hiç kullanılmadı,kimden alındı ise üst tabloyu değiştirmesini söylesin,tepeden flash olmadan bir foto çeksin ve "bu nedir ustam" desin ,kibarca
Sıfır ev
Yani hiç kullanılmadı,kimden alındı ise üst tabloyu değiştirmesini söylesin,tepeden flash olmadan bir foto çeksin ve "bu nedir ustam" desin ,kibarca
Bugün kendisine ulaşamadım emmi, ben de merak ettim ne yaptığını. Banyoya elektrik tesisatı bağlamaya girmişler, bir de temizlikçi ablalar temizlik yapmak için girmiş. Saadettin Teksoy olarak bu işe el atıcaz
Bugün kendisine ulaşamadım emmi, ben de merak ettim ne yaptığını. Banyoya elektrik tesisatı bağlamaya girmişler, bir de temizlikçi ablalar temizlik yapmak için girmiş. Saadettin Teksoy olarak bu işe el atıcaz
Ben şahsen eve girenlerin bu şekilde zarar verebileceklerine inanmıyorum inanmak istemiyorum açıkçası,ama dolabı gönderen böyle göndermiş de olabilir,dolap sıfır ise ,aldığı yerle iletişime geçsin,flash olmadan derken ,tepeden foto alsın ki flash ışığı parlatmasın