dtyakup
Aktif Üye
- 4 Kas 2020
- 282
- 37
Evet orijinal kutusunda olmayan ürünler için böyle bir belge isteniyormuş. Ama benim ürünüm zaten orijinal kutusunda ve hiç açılmadı.Aynı sorunu PTT kargo ile yaşamıştım. Kargoyu göndereceğim kişi de Tekirdağ PTT çalışanıydı. Eğer sorumluluk belgesi imzalamazsam kargoyu teslim almayacağını söyleyen çalışana bu konuyla ilgili bana tutanak vermesini istediğimde veremem dedi, peki o halde video çekeyim ve neden kargoyu alamadığınızı söyleyin dedim kabul etti. Sonradan kargoyu aldım ve göndereceğim kişiyi arayıp durumu anlattım ve varmı böyle bir prosedür diye sorduğumda evet dedi. Orjinal kutusunda olmayan ürünler için sorumluluk muvafaktnamesi imzalamamız gerekiyormuş yada PTT'den kutu isteyebilirsin dedi ama bunu denemedim ve ordan mng kargoya gidip kargo ücretini de ödeyip kargoyu gönderdim. MNG kargo o zaman için benden böyle bir sorumluluk kabulüne dair bir şey imzalamamı istememişti.
Kargo ile yaşadığım sorunların neredeyse tamamı mng kargoya ait. En sorunsuz ise yine ptt kargo oluyor. Sürat kargo ise adına zıt en geç teslim eden kargo oluyor genelde.
Daha 1 hafta önce n11 den aldığım tornavida setini mng kargo kaybetti (yada başka bir şey oldu bilemiyorum) Satıcı yenisini gönderdi.
...
Kaybederler hocam hiç şaşırmam.