Cvp: Mitsubishi electric bayileri
ME ye o fiyatlar verilmez bana gore..Ne kadar iyi klima da olsa f/p ürünü değil..İklimsa da mhi srk63 zr-s'e 7900 tl fiyat veriyor ama nette 5400 tl ye alabiliyorum.ME de internetten satış yapsa aynı fiyata gelecek..Yanılmıyorsam @ado üstat dı.ME den sonra Mhi gelir diyordu kalite sıralamasında..Dhforum klima tavsiyesi konusunda..
Daha önce de dedim.Ben bayiyi elestirmiyorum.Bu ortamı yaratan ME dir dedim.Yoksa liste fiyatı verir vermez kafasına silah sıkacak değilim.Kaldı ki ME üst yönetimi beni arayıp hak verdi.
9köy' Alıntı:ruzgar' Alıntı:Sf50 için Antalyadaki bir bayi 7300 tl fiyat verdi.Daha 15 gün önce 5500 tl ye alınan klima şu an yüzde 35 zamlanmış durumda.Memura yüzde 7 zam klimaya yüzde 35 zam...Kış gelince fiyatlar düşüyor bunlarda yükseltiyor..Kim ne derse desin bu ME nin pazarlamadan anladığı yok.
Bundan sonra hisse senedi altın döviz yerine Me alacağım uzun vade (2 yıl) bekleyeceğim.
firmayı yola getireceğim diye uğraşana kadar alsaydın kara geçmiştin bile ;=)
bırak şimdi savcıyı savcılağa vermeyi basit iş bunlar ona bakarsan benim sağlık bakanlığına ettiğim laflar adamı ipe çektirir ama hoclar bildiğini okuyor.
senin düşüncen önce servis olmalı internetten satış olaylarında bu gibi durmlara karşı satıl yaptırmıyor me ama sna gönderecek adam varsa eski fiyattan o klimayı al .. inatla olmaz bu işler ara me merkezi sonra satın al sana kesin kurdurturlar klimanı.
bana kızyorlar yok bayi önermiyorsun vs diye ama bende hep kazık fiyata aldım hele son klimamda yediğim kazık dahada yüksek oldu ozmanlar millet 2800 -3000 di sanırım kampanya ben 3200 veya 3400 e aldım biraz fazla taksitten dolayı 2013 yılıydı sanırım bakmam lazım faturaya.
bu işin merkezi rekabeti izmir istanbulda ve ufak bölgelerde bu işler yok. izmirdeki adamda ucuz veriyorsa fazla stoklu çalıştıklarından yoksa onalrda malı yeni çektilermi fazl indirm yapamazlar. e tabi her bayiyi aynı yüksek stoklarala çalışmıyor diye leşetirmekte olmaz . adam nasıl satacak dükkanının işini gücünü biz bilemeyiz. keşke her düşündüğümüz olsa ne iyi olurda =)
ME ye o fiyatlar verilmez bana gore..Ne kadar iyi klima da olsa f/p ürünü değil..İklimsa da mhi srk63 zr-s'e 7900 tl fiyat veriyor ama nette 5400 tl ye alabiliyorum.ME de internetten satış yapsa aynı fiyata gelecek..Yanılmıyorsam @ado üstat dı.ME den sonra Mhi gelir diyordu kalite sıralamasında..Dhforum klima tavsiyesi konusunda..
Daha önce de dedim.Ben bayiyi elestirmiyorum.Bu ortamı yaratan ME dir dedim.Yoksa liste fiyatı verir vermez kafasına silah sıkacak değilim.Kaldı ki ME üst yönetimi beni arayıp hak verdi.