Çok çay tüketen ve Çayı şekersiz içmeye çalışıp bir türlü beceremeyen biri olarakÇayı, çok küçük yudumlarla içerseniz, şekersiz haline alışıp çayın tadına varıyorsunuz.
Abim az önce resmini çektim de monitörün ışığından karartısı görünüyor o yüzden yüklemekten vazgeçtim, 6 lı paketin 1 tanesini az önce gömdüm gittiAdo Adem hocam A101!de bu hafta kampanya var Doğuş şeftali aromalı soğuk çay 6X1 litre pet şişe 9.90 Stokla evde dursun
Seni gördüğüme her seferinde ayrı bir seviniyorum sırf şu imzan yüzünden ?Çok çay tüketen ve Çayı şekersiz içmeye çalışıp bir türlü beceremeyen biri olarak
Derhal deneme listeme ekledim
Abi zaten normalde çayı seviyoruz, Bu konuyu gördükçe şu resimde gördüğünüz bardağımı doldurup doldurup duruyorum bu seferKonu için teşekkürler
Çayı baya baya tüketen biri olarak, şekeri 2-3 ay oldu sanırım tamamen bıraktım.
Birakicam dedim elhamdülillah kurtuldum. Yalnız kahveyi de sade sevdiğimden onda sekersiz icemiyorum. Neyse ki kahveyi de bıraktım desem yeridir.
Hoş sohbetlerimiz olsun
imzadaki sözü sevmem için bir nedenim daha olmuş oldu üstadımSeni gördüğüme her seferinde ayrı bir seviniyorum sırf şu imzan yüzünden ?
?imzadaki sözü sevmem için bir nedenim daha olmuş oldu üstadım
Abi, çay sana dokunuyorsa, adres ver gidelim bizde çaya dokunalım... Sana yapılan yanlış bize yapılmıştır...Çay bize dokunduğundan maalesef içemiyoruz pek fazla,çaykur rize'den şaşmıyoruz