Her gün ama her gün güne mutlaka bir bardak ince belli bardakta açık çay ile başlarım.
Şirketteysem eğer, kızlar bildikleri için ben arabayı park ederken masama çayı götürürlerdi
Çayı çok severim lakin demli içemem.
Kokusu çok önemli benim için o nedenle mümkün olduğunca şu karadem vs türevi poşet çayları kullanmamaya özen gösteririm.
Eskilerden beri en çok bilinen yöntem, Küçük teneke kutudaki tomurcuk çay ile 500 gram veya kiloluk Filiz çayın karışımıdır.
Bergamut aromalısını severim, Tomurcuk karışımlı olanı severim, Sorun şu ki abim de benim gibi çay delisi olmakla birlikte tomurcuk, karanfil, bergamut ve türevi hiç bir çayı sevmez.
Ben çay demlerken içine bir adet karanfil ve 2 küp şeker atarım.
Karanfil çaya güzel bir aroma verirken şeker ise çayın demini biraz daha salmasına vesile olur ve şekersiz çay içmeye alışmaya çalıştığım için bana biraz yardımcı olur