Basri
Aktif Üye
- 11 Eki 2018
- 123
Abicim zaten sıkıntı burada ben şimdi kalkacam tüketici mahkemesine gidecem (İstanbulda yaşıyorum inanın tüketici mahkesinin nerede olduğunu bile bilmiyorum) mahkeme başvuracam gerekiyorsa bi avukat tutacam en azından danışıcam.........vs. vs.Hocam böyle birseyle karşılaştıysanız o zaman mahkemeye başvuru yapmanız gerekiyor. Haksız bulduğuna dair ibare ise sözle veya tanıdık ile veya ısrar ile olmaz belgenin sonunda gerekçe ile olur. Kanunda ki ibare açık ve yorumla ulaşılmış bilgi değildir. Ayrıca bazı sozlemesler 12+12 şeklinde yapılır. Biri biter digeri devreye girer. Öyle bir durum varsa siz zaten içinde bulundugunuz sözleşmeden sorumlu olursunuz diğeri ya geçmiştir sizi ilgilendirmez. Yada başlamamıştır ve direk cayabilirsiniz.
işte benim anlatmaya çalıştığın bu....kimin bu kadar vakti daha doğrusu boş vakti ve daha önemlisi sabrı var zaten istanbulda artık bir noktadan diğer noktaya gitmek tam bir sinir harbi bilmem derdimi anlatabiliyormuyum adamlar netten başvurabilirsiniz dendiğinde sanki herşeyi çözmüş gibi konuşuyorlar oysa bu daha işin başlangıcı bile değil kararın çıkması en az 2 ay bu arada acaba beni icraya verdimi diye inanın hergün e devletten icra sorgulaması yapıyordum ve tekrar inanın ki ödedimde kurtuldum oh beeeee durumuna geldim uzun lafın kısası....şu unutulmamamlı burası türkiye cebinde paran Ankarada dayın yoksa asla mahkeme kapılarına düşmeyeceksin Hatta size bir soru sizce Türkiyede adalet varmı ?