Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Benim bunu normal algıladığımı nereden çıkardın ki?Abi neden midealarda böyle bir sesi normal olarak algılıyorsun anlamadım.
Bunlar benim klimalarım değil, ben ürünlerde neyi duyuyor ve görüyorsam onu aktarıyorum, Prime da duydum VAR dedim, Xtreme de duydum VAR dedim, All Easy Pro da henüz duymadım YOK dedim. Ben bunları yazıyorum söylüyorum ve çekip yayınlıyorum ki almak isteyen buna göre karar versin.
Ayrıca benim var dediğime sen yok diyorsun başka markalar için. Ben LG Vestel Arçelik ve sayacağın tüm markalarda kasa genleşme sesinin var olduğunu biliyorum. KESİNLİKLE VAR bak bunun tartışması yok, burada sadece bunun ne kadar duyulabilir olduğu kısmı önemli. Şimdi sen diyorsun ki arkadaşımda duymadım. Peki ben de All Easy Pro da duymadım diyorum peki benim duymamış olmam bu sesin yok olduğu anlamına mı geliyor yoksa biz AEP klimayı ofiste kullandığımız için mevcut ses yoğunluğunda biz mi duymuyoruz mesela? Ben evdeki Xtreme klimada sesi sadece gece duyuyorum çünkü yatak odası kliması ve gecenin sessizliğinde duymamak mümkün değil. Mutfaktaki Prime klimayı oturduğum yerden duyuyorum mesela, çat çut duymamak mümkün değil. Salondaki Olefini klimayı yine oturduğum yerden duyuyorum. Geçen sene evdeki tüm klimaların tek tek kasa genleşme seslerini kayıt edip yayınladım.
Ben olaylara gerçekçi yaklaşırım, ne ürün sahibi olarak hatalı gösterme, ne de üretici olarak malımı kusursuz gösterme gibi bir çabam veya beni bu anlamda ilgilendiren bir derdim yok.
Geçen sene Prime da yediğimiz golü bu sene xtreme de yemeyelim diye daha kış başlamadan, insanlar klima almaya başlamadan evvel dikkat etsinler ve bu konuda hassasiyetleri var ise bu ürünü almasınlar diye bu konuyu ben başlatmışım, aşağıdaki ilk videonun 1 dakika 11 inci saniyesinde marka model adı dahi vererek insanları bu ürün ile ilgili uyarmışım. İkinci videoda bugüne kadar mesleki olarak görüp bildiklerim haricinde sadece evimdeki klimaların tek tek çekimlerini yayınlamışım.
Ben mi normal algılıyorum veya size normalmiş gibi algılatmaya çalışıyorum şimdi bu sesi?