Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Adammüzisyen olunca, spriler de ekolu oluyorSes ,bir-ki ,bir-ki deneme ,seh,seh,seh,seh (eko çok fazla oldu)

Nasılsın abim? ?
Adammüzisyen olunca, spriler de ekolu oluyorSes ,bir-ki ,bir-ki deneme ,seh,seh,seh,seh (eko çok fazla oldu)
Ben "çalgıcı "diyorum kendimeAdammüzisyen olunca, spriler de ekolu oluyor
Nasılsın abim? ?
Ciddimisin hocam yahu?
Vallahi billahi uçkur manyağı bu adamlar.![]()
Abi resmiyet olmasa da (kurulu toplamadım henüz malum) boş kalsın istemedim karar bağlanınca değiştiririz sorun yok ama güzel durdu bu sankiBen "çalgıcı "diyorum kendime
İyiyim sevgili adem ,köye geldim hem iş yapayım hem suları doldurayım diye ,p.tesi dönerim herhalde ,web sitesini takip ettiğimi belirteyim , logo belli oldumu ki değiştirmişin![]()
Emeği geçenlerin ellerine sağlık o halde. Yeter ki vatandaşın yüzü gülsün. ?Nasıl olsa her telden siyaset bu konuda gidiyor. Bence forumda siyaset olmasın burası yeterli
Aklıma gelmişken bende dün (yani 05/05/2020 seyahat izin belgesi için e-devlet üzerinden başvuru yaptım. 10 gün sonra için ama dedim belki geç cevap verirler. Başvurumu saat 21:31 de yaptım. Tam saat 21:42 telefonuma içişleri bakanlığından izniniz onaylanmıştır diye mesaj geldi. Hemen e-devlete girdim baktım onaylanmış. Gerçekten bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Birde mesai saati sonrası. Tabi süreç için ilden ile fark varmıdır bilmiyorum. Uygulama takdirimi kazandı.![]()
Emeği geçenlerin ellerine sağlık o halde. Yeter ki vatandaşın yüzü gülsün. ?
Yalnız aynı durum servis hizmetleri için gerekli olan izin yazılarında geçerli olmamış sanırım zira dün abim uğradı geçerken (Vestel yetkili Servisi) Kaymakamlık izin yazısı imzalamaktan imtina ediyormuş, ''yanınızda evraklarınız olsun yeter'' diyorlarmış fakat polis ise aksi görüş bildiriyormuş. Örnek olarak servisin işletme adresi X mahallesinde, orada istediğin yere git diyormuş polis ancak seni Y mahallesinde görürsem ceza yazarım diyormuş.
Bir yedek parça ihtiyacı nedeniyle bu gün bana uğrayan başka bir yetkili servis kardeşimiz ile konu açıldı aynı bilgiyi paylaştı.
Sorun şu ki yetkili servisler bölge servisi oluyor yani her mahallede bir servis yok, Adam örnek Fethiye nin tek yetkili servisi, Eee kendi olduğu mahalleye hizmet verip de diğerlerine verememek nasıl oluyor?
Buna paralel biliyorsunuz geçen gün yazmıştım, uygulama noktasında arabada eşimi yanımda görünce ceza yazmaya kalkıyorlar, neden? Sosyal mesafe, yanımda değil arkada oturacakmış. Tamam kanuna boynumuz kıldan ince ama ne olur kanunlar da mantık çerçevesinde olsun, nefesi nefesine karışan insanların arabada yan yana oturtulmaması hangi aklın ürünü acaba?
Ben de bilmiyordum bunu ayıp etmiş gerçektenAhmet kaya ne zaman fabrika kızı parçasını kasetine koyup söz - müzik ahmet kaya dedi o gün benim için bitti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yani yine laf atıyorum sanılmasın ancak artık ne vali, bildiğimiz vali. Ne de Kaymakam bildiğimiz kaymakam. Varsa yoksa tek.. ama bir dakika ben bu cümleyi tamamlamayacağım sonra dargınlık oluyorAma çoğu yöneticide görüyorum aman bana kimse bulaşmasın sessiz kalayım der gibi kafalarını kuma gömmüşler. Teorik genelge yayınlamak kolay. Ama aksaklıklar pratiğe geçince ortaya çıkıyor.
Paçavraların önünde bilmem ne "istan" a özgürlük diye anıranın, başkasının sözlerini kendisininmiş gibi göstermesi bana tuhaf gelmedi... Hiç bir zaman sevemedim kendisini fakat bütün albümleri de var bende. Dinlerim...Ben de bilmiyordum bunu ayıp etmiş gerçekten