böyle onu bunu yasaklama bu işler olmaz hele hele siyaset yapmak yasak demek bence boş
ve de etkli olmaz
sürekli aynı öreneği veriyorum yaw yarınBenzin şu kadar oldu denirse ben dalarım hükümete
yarın döviz şu oldu diye görürsem yine sararım hükümete!
ki burası TR ve daha dalacak o kadar işler varken o yasak bu yasak işlemez beyler
bırakın herkes özgürce yazdın ama küfür ağır hakaret veya benzer bir şey oldumu da bunu da
forum kuralları çerçevesinde değerlendirirsiniz!
Ali bey Fenerin başkanı,adam herkes bilir AKP ile arası hiç yok,herif bir şey yapıyor hemen AKP liler
en başta adam dalıyor neden! adam GS lıolduğu için dalmıyorki
abi ben girerim şimdi Sony başlığındam zaten gıcığım heriflere absürt fiyatlarından dolayı buradan girerim
hükümet den çıkarın ülen neden Gümrük vergisi bu kadar yüksek derim ki dorğsu da budur ayrıca
al sana siyaset oradan birisi laf sokar,ne alaka v.s diye sonra ona da bundan bundan diye derim
alın size siyaset!
Lisanınız varsa Tweeter dan girin bakın insanlar ne yazıyor Trump veya Fransiz başkanına,yaw adamı şamar
oğlanına çevirdiler(Fransa) her kesin o ülke durumlarına göre aşırı tepkileri vardır,Trump da kimseleri bizimkiler
gibi Mahkameye filan vermiyor
kaldıki verse bile havasını alacağını bildiği için susuyor!
ben bir grup üyeyle bir yerde Trump taraftarıyım,Cumhuriyetçi desteğim vardır,geçen bir şeyler yazdım adam bana
bir girişti dümdüz gitti valla
yaw insan her yer aynıdır ister Amerika ister Japonya!! siyaset de her yerde en acımasız şekilde yapılıyor
bizde kafadan yasak denilerek,maksat bu hazretleri kimse eleştiremesin amaç o dur,admaın açtığı dava sayısı
Guinnes Rekorlar kitabına girmiştir artık!