diğer hatta denedinizmi tv yiEvde 2 odada hat var. Bir adet tv kullanımda. Yarın dediğiniz şekilde 3 numarayı denerim kısmetse.
Yok hocam denemedim. Önce dediğiniz şekilde 3 numaraya deneyeyim sonra diğer hatta denerim. Diğer hattın bulunduğu oda ters kalıyor. O yüzden aklıma bile gelmedi denemek.diğer hatta denedinizmi tv yi
2 hat varsa evden santrale 2 hat çıkması lazım farklı kullanımlar için.Evde 2 odada hat var. Bir adet tv kullanımda. Yarın dediğiniz şekilde 3 numarayı denerim kısmetse.
Siyah ile işaretlediğiniz kablo santral portuna takıldıktan sonra iyi sıkılmamış görünüyor konnektörün kablo tarafı sarkmış vaziyette konnektör ucunu 1Cm kadar kesip yeniden bağlayın ve elinizle iyice sıkın boşluk kalmasın faydası olacaktır. Turuncu renk ile işaretlediğiniz 3 Nolu çıkışı deneyin.Hocam buraya resim yükleyince kalite düşüyor.
Turuncu ile işaretlediğim yeremi koyayım benim kabloyu? Siyah ile işaretlediğim yer benim kablo takılı. 23 numarada da denedim yine aynı olmuş, tüm kanallar gelmemişti.
Az önce işten gelirken çıktım 3 numaraya koydum. Dün çekmeyen birkaç kanal çekmeye başladı ama yine hepsi yok. İftardan sonra dediğiniz şekilde ucundan 1 cm kesip tekrar bağlayacağım. Belki faydası olur.Siyah ile işaretlediğiniz kablo santral portuna takıldıktan sonra iyi sıkılmamış görünüyor konnektörün kablo tarafı sarkmış vaziyette konnektör ucunu 1Cm kadar kesip yeniden bağlayın ve elinizle iyice sıkın boşluk kalmasın faydası olacaktır. Turuncu renk ile işaretlediğiniz 3 Nolu çıkışı deneyin.
Taşıdığım evde sorunsuz tüm kanallar çekiyordu hocam.kanal frekans değişikliği vs olmuş olabilir frekanslar güncel mi onada bakın
Hocam kabloda sıkıntı varsa arada gidip gelmesi normaldirAz önce işten gelirken çıktım 3 numaraya koydum. Dün çekmeyen birkaç kanal çekmeye başladı ama yine hepsi yok. İftardan sonra dediğiniz şekilde ucundan 1 cm kesip tekrar bağlayacağım. Belki faydası olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Taşıdığım evde sorunsuz tüm kanallar çekiyordu hocam.
Bugün arkadaş dijitürk uydu alıcısını getirdi, sorunsuz 2 saat boyunca maçı izledik. Bütün kanallar güzel çekiyordu. Anlamadım ben bu işi.Hocam kabloda sıkıntı varsa arada gidip gelmesi normaldir
Çanak antene ince ayar yapılmalı ayarı kaçmışKonuyu, cevapları okudum bende de bazı kanallar açılmıyor. Tv100 Halktv Krttv vs.. Ancak bendeki sorun Q sinyalinin sıfır olması . Müsait olunca yukarda bağlantı yerine bakacağım. Çözümünü bilen var mıdır? Teşekkürler.