Hocam dediğiniz yöntem ile benim kabloyu buldum. Iki farklı yer değiştirdim ama sorun aynı, düzelmedi. Komşularda sıkıntı yok. İşin tuhaf yanı çatıda 4 tane çanak mevcut. Normalde 1 tane olur. Sanırım benim kablonun bağlı olduğu Çanak ayar istiyor.Ledlerin nerede olduğunu görmeniz için resim ekledim.
sizin kabloyu boş olan aboneye takıp denermisinHocam dediğiniz yöntem ile benim kabloyu buldum. Iki farklı yer değiştirdim ama sorun aynı, düzelmedi. Komşularda sıkıntı yok. İşin tuhaf yanı çatıda 4 tane çanak mevcut. Normalde 1 tane olur. Sanırım benim kablonun bağlı olduğu Çanak ayar istiyor.
Santrale çift çanak bağlantısı yapılmış resim net değil üçüncü mdu lnb kabloda girilmiş gibi dördüncü çanak başka birinin olabilir. Santralin 3 Numaralı çıkışına sizin kabloyu bağlayıp deneyin çözüm olmuyorsa kabloda sorun olabilir. Tabi bütün bu yazılanları siz yeni eve taşındıktan sonra olduğunu belirttiğiniz için yazdım. Önceden de bu hata vardı ise tv de arıza vardır.Hocam dediğiniz yöntem ile benim kabloyu buldum. Iki farklı yer değiştirdim ama sorun aynı, düzelmedi. Komşularda sıkıntı yok. İşin tuhaf yanı çatıda 4 tane çanak mevcut. Normalde 1 tane olur. Sanırım benim kablonun bağlı olduğu Çanak ayar istiyor.
Hocam buraya resim yükleyince kalite düşüyor.Santrale çift çanak bağlantısı yapılmış resim net değil üçüncü mdu lnb kabloda girilmiş gibi dördüncü çanak başka birinin olabilir. Santralin 3 Numaralı çıkışına sizin kabloyu bağlayıp deneyin çözüm olmuyorsa kabloda sorun olabilir. Tabi bütün bu yazılanları siz yeni eve taşındıktan sonra olduğunu belirttiğiniz için yazdım. Önceden de bu hata vardı ise tv de arıza vardır.
Demedim zaten ustam.sizin kabloyu boş olan aboneye takıp denermisin
3 numarayı deneyin evde kaç adet tv var ve eve kaç hat iniyor.Hocam buraya resim yükleyince kalite düşüyor.
Turuncu ile işaretlediğim yeremi koyayım benim kabloyu? Siyah ile işaretlediğim yer benim kablo takılı. 23 numarada da denedim yine aynı olmuş, tüm kanallar gelmemişti.
Evde 2 odada hat var. Bir adet tv kullanımda. Yarın dediğiniz şekilde 3 numarayı denerim kısmetse.3 numarayı deneyin evde kaç adet tv var ve eve kaç hat iniyor.