Merhaba, RED 360 AIR 8K cihazı için yazılıma ihtiyacım var

D Çevrimdışı

dobaonur

Yeni Üye
17 Eyl 2025
1
29
Hocam merhabalar iyi günler, elimizde bu cihazdan var ama bir türlü gerekli yazılımı bulamıyorum. Red360 yazısında kalıyor ve açamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,489
Hocam merhabalar iyi günler, elimizde bu cihazdan var ama bir türlü gerekli yazılımı bulamıyorum. Red360 yazısında kalıyor ve açamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Redline ile iletişime geçip ürün yazılımı istemeniz gerekiyor. Ben bu firmaya bir ara birşeyler yazmıştım ancak cevap alamamıştım, pek ilgili değiller sanırım.

C Çevrimdışı
20 Mar 2023
59
I Çevrimdışı

ihsanergin

Yeni Üye
8 Kas 2025
4
36
Bu cihazdan bende 2 tane var ve yazılım çok kötü android marketten çogu şeyi indiremiyorum tanımıyor tablet versiyonu iniyor vs. bu cihaza farklı yaılım yüklemeyi düşünüyorum ne önerirsiniz ?

I Çevrimdışı

ihsanergin

Yeni Üye
8 Kas 2025
4
36
tabii ye her güncelleme geldiginde farklı yollar arıyorum apk peşine düşüyorum bir haftadır youtube da sıkıntı var

I Çevrimdışı

ihsanergin

Yeni Üye
8 Kas 2025
4
36
güncelledim yaptım şimdi de donma yapıyor youtube bir video açıyorsun 30 sn sonra görüntü donuyor ses var

I Çevrimdışı

ihsanergin

Yeni Üye
8 Kas 2025
4
36
önbellek temizliyorum, redstore dan güncelliyorum, olmayınca orjinala dönderiyorum ne yaparsam yapayım bir süre sonra youtube da donmaya başlıyor nefret ettim artık parçalıcam cihazları

Geri
Üst Alt