Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, RED 360 AIR 8K cihazı için yazılıma ihtiyacım var
Hocam merhabalar iyi günler, elimizde bu cihazdan var ama bir türlü gerekli yazılımı bulamıyorum. Red360 yazısında kalıyor ve açamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Hocam merhabalar iyi günler, elimizde bu cihazdan var ama bir türlü gerekli yazılımı bulamıyorum. Red360 yazısında kalıyor ve açamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Redline ile iletişime geçip ürün yazılımı istemeniz gerekiyor. Ben bu firmaya bir ara birşeyler yazmıştım ancak cevap alamamıştım, pek ilgili değiller sanırım.