Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,817
site çalışıyor sol kısımdan cihazınızı bulup yazılımı indirebilirsiniz.Hocam link ölü galiba
site çalışıyor sol kısımdan cihazınızı bulup yazılımı indirebilirsiniz.Hocam link ölü galiba
Teşekkürler hocam çok kolaymış hallettimsite çalışıyor sol kısımdan cihazınızı bulup yazılımı indirebilirsiniz.
Arkadaşlar cihazın fişini çıkarıp takınca cihaz başlıyor, logo kısmı bitip ana ekran açılacak Ken görüntü gidiyor ama.mavi LED yanmaya devam ediyor. Ne yapabilirim yardımcı olur mu sunuz
Yapmaniz gerekenler.İlk önce aranıza hoşgeldiniz link indirin USB zip li şekilde atın sonra cihazın fişini takip menü tuşuna sürekli basarak mod alın 4 yda 3 sırada SD USB kısmına gelip USB deki dosyayı seçin dosya link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar cihazın fişini çıkarıp takınca cihaz başlıyor, logo kısmı bitip ana ekran açılacak Ken görüntü gidiyor ama.mavi LED yanmaya devam ediyor. Ne yapabilirim yardımcı olur mu sunuz
+ Farklı bir ekran, tv' ye bağlayarak test edin. Çözünürlük ya da hz değeri karşılamaması gibi de görünüyor. Görüntü alamadan yazılım yüklemesi cihazı brick yapabilir. (Değilse bile)Yapmaniz gerekenler.
Selâm konu hort aynı cihaz açılış logosunda kaldı yardımınıza ihtiyacım cihazı yapabildiniz mi ALLAH razı olsun ustalar yardmci oldu tekrar bakayım dedim foruma şifremi unutmuşum yeni hesap açtım yapamadysanz dosyasını atayım dedim bilgi paylaştıkça güzeldir iyilik kazanacak insALLAH
Hangi ayarla oynadınız hocamRed 360 air tv cihazım var yanlışlıkla ekran hrz iy oynadım görüntü gitti ve ne yaptıysam görüntü gelmedi lütfen yardımcı olun cihaz açılıyor ancak tv ekranına görüntü vermiyor.
Cihazın menü sırasını bilsem şöyle yap böyle yap diye yazardım ama en kolay yolu uygun bir AV kablosu alıp evde saklamaktır, genelde be de bu sıkıntıları yaşadığımdan cihazın menü sıralamasını mutlaka not alırdım, mesela "menüye bas, 2 tık sağ tuş bas,alt tuşa 4 bas" v.s gibi,ama sonradan AV çıkışı olan alıcıların kablosunu ya alır veya yapardımRed 360 air tv cihazım var yanlışlıkla ekran hrz iy oynadım görüntü gitti ve ne yaptıysam görüntü gelmedi lütfen yardımcı olun cihaz açılıyor ancak tv ekranına görüntü vermiyor.
Merhaba hocam link açmıyor yardımcı olabilirmisinizHocam link ölü galiba
link çalışıyor. linke tıkladıktan sonra sağ üstten arama yapın yada 3 çizgiye basıp cihazı bulun.Merhaba hocam link açmıyor yardımcı olabilirmisiniz