teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Evet,kabul etti ama açmadıRastgele kod girince kabul ediyor mu ?
Evet,kabul etti ama açmadıRastgele kod girince kabul ediyor mu ?
Ben şahsen denemedim içindeki vpn'yi,hadi bakalım senden güzel haber bekliyorum sevgili dancemanRasgele bir kod girildiğinde hata veriyor FOREVER IPTV . içinde MP3 listesini otomatik aldığı 15-20 tane adres gördüm fakat liste geliyor başarısız diyip kapatıyor. vpn gerekli gibi algıladım. vpn ile deneme yapacağım birde
Ben sadece bu yazılımı kullanıyorum,ama dediğin gibi forever desteğ şimdilik yok,aslında funcam yetiyorbilgisayarda test ettiğim hiç bir vpn adresini kabul etmedi bağlanılıyor diyor kalıyor öylece. free vpn accountları denedim ama malesef bir icraatı yok. Cihaz DS DE csatta gayet stabil çalışıyor funcam. IPTV xtream denedim oda botech piko 700 den daha stabil. onun haricinde youtube 1080p desteği olması güzel olmuş. çinden forever ve funcam satan kişi ile mesajlaştım cihazın seri numarasını verdim malesef forever cam desteklenmiyor cihazda. yarın başka bişey olurmu bilmiyorum. Ama şöyle bir yazı gördüm GOOSAT ta sanırım enigma2 lere forever cam geliyor yakında. Enigma2 si olanlarda artık 120 tl gibi bir ücrete FOREVER cam sahibi olacak ve bizde destekleyen cihaz arayışında olmayacağız. Yakında kokusu çıkar işin
Vpn çalışsa daha da iyi olurMediastarin kendi sitesinde var cihaz içinde FTP kısmında var yazılım desteği süper cihazin
bu konularda yeniyim, flash değişmi nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz ?Cihazın orjinal flashı yazılım değiştirmeye maalesef izin vermiyor. Ama flash değiştirirseniz pek çok yazılımı dönüşüm olarak kullanabilirsiniz. Ben bizzat 20 adet farklı yazılımı denedim flash değişimi yaptıktan sonra.
Media star 790 da olur mu 700 e
Denemek lazım. ben spider f1 e döndüm. 770 royal de görüntü netliği yok gibi geldi karlanma filan oluyordu spider daha başırılı benim düşüncem.
Flash değşik ise olur, evetMedia star 790 da olur mu 700 e