V2.76'da .U.U (AA55AA55) şeklinde gözüküyor ancak V2.77'de ilk 4 byte .... (D5E9BDBF) şeklinde gözüküyor.Bir yerde yanlışlık olmalı mutlaka.
Pcdeki bin dosyasını aç bakalım,en üstte " _U_U" olarak görünüyormu bin yazılımı?
V2.76'da .U.U (AA55AA55) şeklinde gözüküyor ancak V2.77'de ilk 4 byte .... (D5E9BDBF) şeklinde gözüküyor.Bir yerde yanlışlık olmalı mutlaka.
Pcdeki bin dosyasını aç bakalım,en üstte " _U_U" olarak görünüyormu bin yazılımı?
Sevgili morfeusss ,keşke foto atsaydın,köyde kullandığım laptop eski bir öğretmen laptopu ,linux yüklü olduğun halde tıpkı kağnı arabası gibi,ama eve döndüğümde bakayım bakalım ,277'deki 4 bayt neymişV2.76'da .U.U (AA55AA55) şeklinde gözüküyor ancak V2.77'de ilk 4 byte .... (D5E9BDBF) şeklinde gözüküyor.
V2.76'da .U.U (AA55AA55) şeklinde gözüküyor ancak V2.77'de ilk 4 byte .... (D5E9BDBF) şeklinde gözüküyor.
Teşekkürler. Sorunsuz yüklendi, her şey gayet iyi Hatta kanal ve favori listesi aynen kaldı.Böyle olmamalı , en iyisi sana rs232 ile atmak için 277 versiyonu link vereyim
NOT:
Açık vermek istemedim ,kusuruma bakma
[Gizli İçerik]
Çok sevindim ,rs232 ile yüklerken umarım usbdown seçiyorsundur,yaklaşık 40-70 saniyede (pc'nin hızına göre) yükleniyor yazılımTeşekkürler. Sorunsuz yüklendi, her şey gayet iyi Hatta kanal ve favori listesi aynen kaldı.
Evet,böyle oluyor yeni bir funcam gelmiyor yani ,ama kod alırsan devam eder ,ramazan bilirmrb,botech piko 600 hd cihazın flasını değiştirmiştim.bi sürü uğraştan sonra nihayet senin 1 nci mesajda verdiğin mediastar yazılımını kabul ettirdim.lakin funcamı aktif ettiğimde benim geçen yıl süresi dolan funcamı tanıdı,böylemi oluyor merak ettim.sevgili hemşehrim..
Evet,böyle oluyor yeni bir funcam gelmiyor yani ,ama kod alırsan devam eder ,ramazan bilir
Bu arada diğer cihazı ne yaptın merak ettim,telefonda etmeyince "herhalde yaptı" dedim ,wodex olanı (wodexti sanırım)
Pikoda henüz bunlar yok ,nashare yazılımı var ama çalışmıyor ,pikoda en iyisi funcam, mediastar yazılımı da güzeldir(vermiştim burada) , nasılsa öğrendin,onu da denersin sonra piko için tabiivotex ile uğraşma fırsatım olmadı onu cumartesi günü biraz zorluyacağım,ondan ona geçince kafam karışıyor,yanlış yazılım atıyorum...??
bu boteche forever neshare falan bulabilsem,bir daha kurcalamıyacağım..olmazsa Ramazan 'a müracaat..☺
"Mediastar_770_royal " denedim bile.. ☺ güzelmiş hoşuma gitti.dump aldım yedekledim..araştırmaya devam..Pikoda henüz bunlar yok ,nashare yazılımı var ama çalışmıyor ,pikoda en iyisi funcam, mediastar yazılımı da güzeldir(vermiştim burada) , nasılsa öğrendin,onu da denersin sonra piko için tabii
Bu yazılıma free cccam gelecek diye duydum, ama gelmedi daha ,birde Ağ Uygulamaları kısmındaki VFTP den yazılımı yükseltebilirsin,ama 770 olanı seçmelisin"Mediastar_770_royal " denedim bile.. ☺ güzelmiş hoşuma gitti.dump aldım yedekledim..araştırmaya devam..