Cihaz açıkken AUDIO tuşuna basıp 3 adet 000 (sıfır) girdiğinde "pacth etkin" yazarsa açılırUsta eline emegine saglık
Yazılımı flash degisimi yaptıgım piko600 cihazıma attım yukarıdaki resimlerde gösterdigin bölümler bende yok server ayar bölümüne girmiyor aktif kod, vpn, bu bölümler gözükmüyor buraları aktif etmek icin kodmu gerekiyor
Yazılım zaten 4mb,ama dönüşmemiş flasta hata verir mi bilemiyorum,atılır yani,en azından rs232 ile atyorsan bence denemelisin,en fazla ID hatası verir,aldığın dumpa geri dönersinBu yazılım 4 mega flash'a atılır mı?
Hımmm,tahmin etmiştim ,teşeklürler geri dönüşün içinAz önce rs232 ile denedim. 4 mb değişim yapılmamış flashta serial no sn hatası veriyor...
Evet,aynen doğru ,hatta mx 25l64 olsa iyi olur,harici flash programmer olsa flash ayarlarıyla oynamak isterim ama programmer çok pahalı olduğundan ellemedim,çünkü 8mb lık alanın sadece 4mbsini kullanyoruz 25l64'ünCihazın orjinal flashı yazılım değiştirmeye maalesef izin vermiyor. Ama flash değiştirirseniz pek çok yazılımı dönüşüm olarak kullanabilirsiniz. Ben bizzat 20 adet farklı yazılımı denedim flash değişimi yaptıktan sonra.
#Aliexpress TRY 48.42 | Kalite A + + + programcı EZP2019 desteği WIN7 ve WIN8 USB yüksek hızlı programcı desteği 24/25/26/ 93 serisi cipsEvet,aynen doğru ,hatta mx 25l64 olsa iyi olur,harici flash programmer olsa flash ayarlarıyla oynamak isterim ama programmer çok pahalı olduğundan ellemedim,çünkü 8mb lık alanın sadece 4mbsini kullanyoruz 25l64'ün
Çok teşekkür ederim,şimdilik dursun sık kullanılanlarda ,ekledim bakalım#Aliexpress TRY 48.42 | Kalite A + + + programcı EZP2019 desteği WIN7 ve WIN8 USB yüksek hızlı programcı desteği 24/25/26/ 93 serisi cips
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ben bu cihazı aldım işini görürse ucuz
Evet,bende yazılımı 2.77 yaptım,forever iptv için kod kumandadan direk tuşlumayla giriliyor,gerçi biliyorsundur ama yinede senin adında herkese yazayım:bende cihazın orjimali var ırakdan biri getirmiş funcam 2019.7.4 - 2020.7.4 yazıyor FOREVER IPTV içinde hepsi harfli 8 kodlu bir şifre verdi bununla aktif et dedi ama kodu kabul etmiyor. sonradan aklıma geldi acaba kumandada harf kombinasyonumu yazıyor. cihaz gayet stabil gs maçında hiç takılma yapmadı. fakat gx6605s kusuru olan trt1 ses senkton problemi devam bundada. ama yazılım gayet stabil 10.01.2020 güncellemesi ile
Evet,bende yazılımı 2.77 yaptım,forever iptv için kod kumandadan direk tuşlumayla giriliyor,gerçi biliyorsundur ama yinede senin adında herkese yazayım:
Menü +Ağ uygulamaları+ForeverIPTV den Kod: yazan yere yukarı tuşuyla gelip OK bastığında ,kumandanın sarı tuşuyla önce üzerindekini silip,yenisini klavyeden giriyorsun.
Bende kod yok ,ama rastgele böyle girmiştim kod sayısını