Televizyonunuz da arıza yoksa mb9x şase için güncelleme yapmayınız?Merhabalar sevgili arkadaşlar.
Vestel'in MB95 ana kartlı cihazları için en güzel yazılım hangisi?
V366y yüklü şuan.
V366I daha mı günceli yoksa daha mı eskisi bilemedim. Buna dair de bir fikriniz varsa paylaşmanızdan mutluluk duyarım.
V366y mi?Son yazılımdaki sarı arayüzü beğenmedim ben açıkçası.
V366y mi?
v366y son sürüm galiba kırmızı menü mevcut v366n sarı menüV366y mi?
Kırmızı menüyü al tvden,366y yükle,ardından telnet veya ftp ile kırmızıyı geri yükleGaliba. Hatırlamıyorum.366n vardı bizimkinde sanırım.
Sarı arayüz ve ses seviye çubuğunun ortaya gelmesi nedeniyle eski sürüme döndüm.
cd /mnt
cd /vendor
cp -R dynamic_ui /mnt/hd0a
rm -R /vendor/dynamic_ui
cd /mnt
cd /hd0a
cp -R dynamic_ui /vendor
Bizimkinde (MB91)sarıydı,yani 366y , göz zevkini bozan itici bir renkti.v366y son sürüm galiba kırmızı menü mevcut v366n sarı menü
Uğraşmaya değmez, MB95 bu sonuçta. YouTube da bile zorlanıyor.?Kırmızı menüyü al tvden,366y yükle,ardından telnet veya ftp ile kırmızıyı geri yükle
MB95 serisi en riskli karttır,tv'de sorun yoksa bence hiç yazılımına dokunma derim.Tv'de bir sıkıntı var mı ki ?Net bir cevap alamadım halen. MB95'in en güncel sürümü hangisi. 3.7 seirsi bulunuyor mu?
MB95 serisi en riskli karttır,tv'de sorun yoksa bence hiç yazılımına dokunma derim.Tv'de bir sıkıntı var mı ki ?
MB95 serisi en riskli karttır,tv'de sorun yoksa bence hiç yazılımına dokunma derim.Tv'de bir sıkıntı var mı ki ?
Valla geriye dönmesi iyi olmuş,geri gelmeyen çok tv biliyorum ,servis direk "kart yanmış "der )Youtube'da donma başladı son günlerde, bu yüzden rahatsızım. Biraz önce MB96'nın yazılımını yüklemek gibi bir çılgınlık yaptım ve TV stand by'de takılı kaldı. Neyseki kök yazılım kurarak yeniden başladı. Tavsiyelere uyup, fazla kurcalamamak lazım
Basitçe bana gelen ve yapılan işlemlerle ilgili başvurulardan şöyle diyeyim,kart çok nazik,en küçük hatayı kaldırmıyor,elektrik dalgalanmasından bile yazılımı atamıyor,core yazılım dahi olsa ufak hatada flash uçuyor,bizde sadece dosya sisteminde hata olur,sorun flasha kadar gitmez (kabaca) ,onu da full yazılımla tekrar geri getiririz ama 95'lerde geri gelmeyen çok kart gördüm(dh'de ).Mesela karşıdaki kişiye soruyordum" ne yaptın da böyle oldu" diye,bana genelde "inan abi hiç bişey yapmadım,bir yere kadar geliyor kalıyor" diyorlardı hep,tabii bu tip tvlerde geri maalesef getiremiyordum,çünkü flash programlamak gerekiyordu.Neden riskli bir kart hocam? Anlatsanız biraz?
Valla geriye dönmesi iyi olmuş,geri gelmeyen çok tv biliyorum ,servis direk "kart yanmış "der )
Basitçe bana gelen ve yapılan işlemlerle ilgili başvurulardan şöyle diyeyim,kart çok nazik,en küçük hatayı kaldırmıyor,elektrik dalgalanmasından bile yazılımı atamıyor,core yazılım dahi olsa ufak hatada flash uçuyor,bizde sadece dosya sisteminde hata olur,sorun flasha kadar gitmez (kabaca) ,onu da full yazılımla tekrar geri getiririz ama 95'lerde geri gelmeyen çok kart gördüm(dh'de ).Mesela karşıdaki kişiye soruyordum" ne yaptın da böyle oldu" diye,bana genelde "inan abi hiç bişey yapmadım,bir yere kadar geliyor kalıyor" diyorlardı hep,tabii bu tip tvlerde geri maalesef getiremiyordum,çünkü flash programlamak gerekiyordu.