Sizin tv markası telefunken brand name de JVC yazıyor sebebi nedir?Olabilir,ayrica internet tarayici icin belli miktar hafiza ayrildigini bir yazida okumustum..
Dogrudur ,bir ara Regal ve vestel de yaziyordu ..Sadece Modifiye kismindayiz diye aciklayip tecrübesiz arkadaslari gereksiz cesaretlendirmelere yol acmamak icin ayrinti vermeyeyim ..Sizin tv markası telefunken brand name de JVC yazıyor sebebi nedir?
S Shadow60
mesajında 1.25gb ram var demiş ama ben mb230 servis manuelinde 2gb ram gördüm ?Toshiba 43LL3A63DT (teknik özellikler) 2099TL
Toshiba 43LL3A63DT Full HD Smart TV 5 Mart 2020'de A101 gelecektir. 43LL3A63DT teknik özellikler; İnceleme; garanti süresi 3 yıl duvar askı aparatı yok kurulum ücretsiz . 43ll3A63dt kullanım kitapçığı *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz...tavsiyeforumu.com
EXcomZkko
teraspy
hosbulduk
ramchomania
[Gizli İçerik]
paylastigim resimde islemcide 512 ve 256 mb ram görünüyor. diger paylastigim resimde ayni sekilde ram ama kapasitesini bulamadimana işlemcinin içerisinde de 1GB RAM
paylastigim resimde islemcide 512 ve 256 mb ram görünüyor. diger paylastigim resimde ayni sekilde ram ama kapasitesini bulamadim
4GBIT (256M X 8 BIT) NAND FLASH MEMORYharici RAM
Birisi nand flash ,hafıza için değilmi ki bu acaba4GBIT (256M X 8 BIT) NAND FLASH MEMORY
MT29F4G08ABAEAWP (U133)
2GB DDR3 SDRAM
NANYA NT5CB128M16JR-FL 2133 (U3
iki farkli ram var biri 4 gbit digeri 2 gbit
Evet ,bu kesin oldu artık bu durumda ,yazılımda olması önemli değil ,donanımda olması önemli ayrıca demekki.(gerçi orası öyle de ),peki bu işlem profille açılmasın acaba sevgili ramchomania55ud9900 yazılımı denedim biraz önce yine bi gelişme yok servis menüde d.v:na dovi satırı ise yine gelmedi muhtemelen anakartın üstünde onu aktif etimek için bişey arıyor başka ihtimal kalmadı
bu yazılımla dap çalışıyor svn 294570 peq files 12w sub yazıyor svn 299405 aktif
Evet ,bu kesin oldu artık bu durumda ,yazılımda olması önemli değil ,donanımda olması önemli ayrıca demekki.(gerçi orası öyle de ),peki bu işlem profille açılmasın acaba sevgili ramchomania![]()
Sizin profiller eksik geliyor ya ,acaba dedimhosbulduk dan aldığım farklı profil dosyalarını da denedim ulaşamadığımız bir tik olabilir ihtimalinden dolayı ama o da olmadı