abi aslında güzel bi şey de. biraz daha kaliteli ramler yapabilirlerdi. çok kötü ya. özellikle amd işlemci için alınmaz. intelde düşünülebilir de.Türk mü arap mı bende bilmiyorum ama sarf malzemelerini hazır alıyolar büyük ihtimal
abi aslında güzel bi şey de. biraz daha kaliteli ramler yapabilirlerdi. çok kötü ya. özellikle amd işlemci için alınmaz. intelde düşünülebilir de.Türk mü arap mı bende bilmiyorum ama sarf malzemelerini hazır alıyolar büyük ihtimal
Amd biraz seçici anakart ve ram konusunda. Intel biraz daha stabil bu konuda. İşlemci bacakları olsun tak çalıştır. Çok nadir durumlarda okumamazlık yapar onada bios güncellemesi yapıldımı canavarabi aslında güzel bi şey de. biraz daha kaliteli ramler yapabilirlerdi. çok kötü ya. özellikle amd işlemci için alınmaz. intelde düşünülebilir de.
yok ondan değil abi. demin de yazdım.Amd biraz seçici anakart ve ram konusunda. Intel biraz daha stabil bu konuda. İşlemci bacakları olsun tak çalıştır. Çok nadir durumlarda okumamazlık yapar onada bios güncellemesi yapıldımı canavar

ogüncelleme değil full yazılımdır, seri numarası olmadan ulaşamam@fikoloji arkadaşın kullanmış olduğu yazılımı bulabilir miyiz?
MB211 V.0.38.2.0
Evet geçilir0.43.6 dan direk bu yazılıma geçebilir miyiz?
Eğer farklı yazılımlarda da aynısını yapıyorsaMerhaba,
mb211 0.69.70 güncel yazılımı yükledim, iptv aboneliğim var,
Fakat SS IPTV ve Smart STB iptv görüntü gelip hemen kopuyor.
Sorun neden kaynaklanır, nasıl çözüm sağlanır. Bilgilerinizi rica ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 58
Kusura bakmayınMerhaba,
İletilen linkte 0.69.4.0 dosya silinmiş maalesef:( https://tavsiyeforumu.com/posts/67819/