vestel carbon menüdür (yeni modeller qui),
teknovest hocam bu seri numarasıyla Carbon full yazılım bulabilirmiyiz rica etsem. Daha önce sizden bunun için full yazılım almıştım ama o Titaniumdu galiba
Hocam Bizim TV Regal ama geldiğinde üstünde carbon menü vardı. Sizden bi ara full yazılım istemiştim o Titanium muydu yoksa Carbon mu eğer hatırlıyorsanız ?vestel carbon menüdür (yeni modeller qui),
regal seg hi level tecwood gibi markalar titanyumdur (yeni modeller qui),
jvc, toshiba gibi markaların kendine özeldir (yeni modelelr qui).
? Belki 1000 yazılım paylaştım. Yok hatırlamıyorum , geldiğinde carbon çıkma olasılığı çok düşüktürHocam Bizim TV Regal ama geldiğinde üstünde carbon menü vardı. Sizden bi ara full yazılım istemiştim o Titanium muydu yoksa Carbon mu eğer hatırlıyorsanız ?
Gerçekten carbon menüydü ? hatta sizin verdiğiniz carbon updatelerini bile yapmıştım. Tekrar bulamazmıyız carbon menü yada Vestel MB211 carbon yazılımı uymaz mı ?? Belki 1000 yazılım paylaştım. Yok hatırlamıyorum , geldiğinde carbon çıkma olasılığı çok düşüktür
tabiki uyarGerçekten carbon menüydü ? hatta sizin verdiğiniz carbon updatelerini bile yapmıştım. Tekrar bulamazmıyız carbon menü yada Vestel MB211 carbon yazılımı uymaz mı ?
seri numarısına iat orjinal full yazılım titanyumdur, ama bi de o kontrol etsin istersenteknovest hocam rica etsem MB211 carbon full yazılım bulabilirmiyiz, seri no lazım olursa yukarıda paylaşmıştım lütfen yardımcı olurmusunuz
Peki carbon nasıl bulacağız hocam vestelin MB211 için, siz bulabilirmisiniz hocam rica etsem.seri numarısına iat orjinal full yazılım titanyumdur, ama bi de o kontrol etsin istersen
bulurum ama fullde sıkıntı yaşayabilirsinizPeki carbon nasıl bulacağız hocam vestelin MB211 için, siz bulabilirmisiniz hocam rica etsem.
Görüntüdeki piksel sorunu, Titanium yüklendikten sonra oldu. Titanium ile bir uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum. Çünkü geldiğinde Carbon vardı böyle bir problem yoktu ondan dedim.bulurum ama fullde sıkıntı yaşayabilirsiniz
örnek verebileceğim fullde samsung panel kullanılmışsa sizinki lg panelse görüntü kalitesinde problem olur. tv aydınlatma değerleri farklı olursa yanlış aydınlatma olabilir. yani riskli birşeydir.
carbon menüde ki ısrarınızı anlamadım ?
Evet eder carbon güncellemesi yapinizGörüntüdeki piksel sorunu, Titanium yüklendikten sonra oldu. Titanium ile bir uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum. Çünkü geldiğinde Carbon vardı böyle bir problem yoktu ondan dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde Titanim üstüne Carbon update yapsak kabul eder mi ?