Hocam %92 De Kalıyor Nasıl Çözerim Bu Sorunu
Menü 4725 yapıp diagnostic ten factory reset yapıp TV yi sifirliayip tekrar yazılımı kurmayı deneyin
Hocam %92 De Kalıyor Nasıl Çözerim Bu Sorunu
Eyvallah Teşekkür EderimMenü 4725 yapıp diagnostic ten factory reset yapıp TV yi sifirliayip tekrar yazılımı kurmayı deneyin
Hocam yükledim Carbonu ama pikselleşme hala var. Çekirdek update ile düzeleceğini sanmıyorum. Full Titanium üstüne Carbon update yapınca, Panel yazılımı değişmiyor değilmi ? Eğer öyleyse, bu TV geldiğinde üstündeki yazılımı nasıl bulabiliriz. MB211 Full Carbon bulabilirmisiniz hocamEvet eder carbon güncellemesi yapiniz
Ne yazikki bulamayiz core update yazılımında panel le alakalı sıkıntı olmaz. Ne yazikki hangi versiyon hangi yazılım yüklüydü bunu bizim bilme şansımız yok bana kalırsa çok kurcalamamak gerekir. Şöyle diyelim bı ana kart Vestel ve turevlerinde bir sürü modelde kullanabiliniyor bu nedenle hangi full yazılım yüklü olduğunu anca carbon uyumlu bir televizyon yazılımından bakarak bulmak gerekiyor.Hocam yükledim Carbonu ama pikselleşme hala var. Çekirdek update ile düzeleceğini sanmıyorum. Full Titanium üstüne Carbon update yapınca, Panel yazılımı değişmiyor değilmi ? Eğer öyleyse, bu TV geldiğinde üstündeki yazılımı nasıl bulabiliriz. MB211 Full Carbon bulabilirmisiniz hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel MB211 Carbon lazım Panel Vestelmiş hocam
38 kodu ile başlıyordu yazılım. Tam hatırlamıyorum. 38.2.0 mıydı ama tam hatırlayamıyorum. Peki yeni çıkan TV lerden gui menü yükleyemiyormuyuzNe yazikki bulamayiz core update yazılımında panel le alakalı sıkıntı olmaz. Ne yazikki hangi versiyon hangi yazılım yüklüydü bunu bizim bilme şansımız yok bana kalırsa çok kurcalamamak gerekir. Şöyle diyelim bı ana kart Vestel ve turevlerinde bir sürü modelde kullanabiliniyor bu nedenle hangi full yazılım yüklü olduğunu anca carbon uyumlu bir televizyon yazılımından bakarak bulmak gerekiyor.
Çok isterseniz arastiririm ama o yazılımın hangisi olduğunu bulmak zor
Qui menunun 211s lere verilmesi hata idi. Sizinki mb211 daha da düşük olduğunu hatilatirim.38 kodu ile başlıyordu yazılım. Tam hatırlamıyorum. 38.2.0 mıydı ama tam hatırlayamıyorum. Peki yeni çıkan TV lerden gui menü yükleyemiyormuyuz
Anladım, siz daha iyi bilirsiniz. Sizide uğraştırdım. Teşekkürler bilgiler için.Qui menunun 211s lere verilmesi hata idi. Sizinki mb211 daha da düşük olduğunu hatilatirim.
YARDIM Günceleyemiyorum
TV min arayüzü çok yavaş. Gğncelleyemiyorum. Hangi yazılımı nasıl yükleyebilirim? Yardımcı olur musunuz? Gizli İçeriktavsiyeforumu.com
estağfurllah yoğun olduğum için pek ilgilenemedim, malum kışın 24 saat boşuz , yazın 24 saat doluAnladım, siz daha iyi bilirsiniz. Sizide uğraştırdım. Teşekkürler bilgiler için.
Dosya yok hocammb211 0.69.12.0 yazılımı 23.07.2019 eklendi