M
mertcan12396
Yeni Üye
- 26 Haz 2019
- 1
- 28
eline sağlık
tabiki, doğru adımları uygularsanız sorun olmazmerhaba arkadaşlar. yeni üye oldum. tv yi güncellemek istiyorum. bir sorun yaşarşam yardımcı olurmusunuz?
F fikoloji hocam ben tv'de şöyle birşey fark ettim. Böyle birşey izlerken, piksellerin izi kalıyor gibi. Bariz belli oluyor yani, bu normal midir yoksa yazılımsal bir durum mu ?tabiki, doğru adımları uygularsanız sorun olmaz
ciyah arkada kalan mozaikleşme panel yapısıdır, ama görüntüyü izlerken o anki sahnenin arkasından yeni sahne çıkınca arkada eski sahne bir süre kalıyorsa arıza vardırF fikoloji hocam ben tv'de şöyle birşey fark ettim. Böyle birşey izlerken, piksellerin izi kalıyor gibi. Bariz belli oluyor yani, bu normal midir yoksa yazılımsal bir durum mu ?
yok önceki sahnenin değil, mevcut sahnelerde oluyor. Daha çok su, gökyüzü gibi sahnelerde belli oluyor.ciyah arkada kalan mozaikleşme panel yapısıdır, ama görüntüyü izlerken o anki sahnenin arkasından yeni sahne çıkınca arkada eski sahne bir süre kalıyorsa arıza vardır
panel yapı kaynaklı olabilir, anladığım kadarı ile görüntü geçişinde piksellenme oluyoryok önceki sahnenin değil, mevcut sahnelerde oluyor. Daha çok su, gökyüzü gibi sahnelerde belli oluyor.
Evet aynen öyle oluyor.panel yapı kaynaklı olabilir, anladığım kadarı ile görüntü geçişinde piksellenme oluyor
Evet ona yapacak birşey yok ne yazikkiEvet aynen öyle oluyor.