mb211 Yeni Yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
thank you

@fikoloji 0.69.7.0 güncelleme geri mi çekildi. Başlıktan silmişsinizde. Bir de kanallar kesildi bunla alakalımıdır acaba ?

@fikoloji hocam çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Bu 0.69.7.0 yazılımında sıkıntı var galiba. Şimdi sorunun olduğu televizyona uzağım, uzaktayım. Yani oraya gittikçe güncellemeleri fln yapıyordum. Bu son güncellemeyide yaptım 1 hafta içinde kanallar kesildi. Şu an orada değilim, bir uyducu gelip bakmış kafasına göre anakart yanık, elektrik geçmiyor demiş, göz kararı açıp bakmadan. Televizyon açılıyor hiçbir sorun yok. Sizden ricam 17MB211 0.69.4.0 full yazılım bulabilirmisiniz yüklemek için en kısa zamanda oraya gidip bakmam lazım. Birde sizin bilginiz vardır bu televizyoncunun dediği gibi bir şey varmıdır ? Bana başından savmış gibi geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Ado hocam yukarıda yazdığımla ilgili sizinde bir bilginiz varmıdır yardımcı olabilirmisiniz ?

IMG-20190320-WA0014.jpg

Hocam yardımci olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
0.69.7.0 yazılımını ana konuya da ekler misiniz, belki gözden kaçıran arkadaşlar vardır :)

@fikoloji hocam çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Bu 0.69.7.0 yazılımında sıkıntı var galiba. Şimdi sorunun olduğu televizyona uzağım, uzaktayım. Yani oraya gittikçe güncellemeleri fln yapıyordum. Bu son güncellemeyide yaptım 1 hafta içinde kanallar kesildi. Şu an orada değilim, bir uyducu gelip bakmış kafasına göre anakart yanık, elektrik geçmiyor demiş, göz kararı açıp bakmadan. Televizyon açılıyor hiçbir sorun yok. Sizden ricam 17MB211 0.69.4.0 full yazılım bulabilirmisiniz yüklemek için en kısa zamanda oraya gidip bakmam lazım. Birde sizin bilginiz vardır bu televizyoncunun dediği gibi bir şey varmıdır ? Bana başından savmış gibi geldi.

@Ado hocam yukarıda yazdığımla ilgili sizinde bir bilginiz varmıdır yardımcı olabilirmisiniz ?

IMG-20190320-WA0014.jpg

Hocam yardımci olabilirseniz çok sevinirim.
@teknovest mobildeyim yardımcı olur musun

@fikoloji Böyle bir sinyal sorunu yazılımla alakalı olabilir mi sizce ?

Tamam o olsun var ise.

@teknovest sizce sinyal sorunu yazılımsal olabilirmi ? Son güncellemeden sonra kanallar gitti. Televizyoncu gelmiş bakmış uydu sağlam diyip kafasına göre anakart yanık, elektrik geçmiyor demiş. Tv'nin açılmasında hiçbir sorun yok ama sadece sinyal bulmuyor.

Merak ettiğim için sordum

Son düzenleme:
Çok çok teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt