Hocam aldığımdan bu tarafa böyle 14 ay oldu alalı sonradan olan bişey değilsenin tv ana kartı bozuk değişmesi lazım istediğin yazılımı at, almıyor. bende orjinal yazılım harici yazılım mevcut değil
Hocam aldığımdan bu tarafa böyle 14 ay oldu alalı sonradan olan bişey değilsenin tv ana kartı bozuk değişmesi lazım istediğin yazılımı at, almıyor. bende orjinal yazılım harici yazılım mevcut değil
o zaman bizden medet umma yapabilecek başka birşey yok, servisten destek alın, cihazda arıza var aklınızda bulunsun, garantisi varsa garantiden değişir. parça orjinal değişecek ve tvyi etkilemez, bir önceki mesajda demiştiniz ya servise alışır. böyle bir algı yanlıştır.Hocam aldığımdan bu tarafa böyle 14 ay oldu alalı sonradan olan bişey değil
TeşekkürlerHerkese selam,
Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır.
Mb211 için 0.59.20 yazılımından sonra gelen 0.69.40 yazılımı eklenmiştir. mb211 hayırlı olsun
mb211 0.69.4.0 core ve titanium yazılım linki :
[Hidden content]
Yükleme anlatım core : [Hidden content]
Teşekkürler elinize sağlıkHerkese selam,
Yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır.
Mb211 için 0.59.20 yazılımından sonra gelen 0.69.40 yazılımı eklenmiştir. mb211 hayırlı olsun
mb211 0.69.4.0 core ve titanium yazılım linki :
[Hidden content]
Yükleme anlatım core : tıklayınız
Yukarıda da böyle hata alanlar oldu. Menü tuşuna basıp 4725 yapın ardından diasonic e girin ardından format factory yapın tv resetlensinMerhaba, hocam yazılım yükseltme yapıyorum, indiriliyor ekranında %99 a gelince kalıyor, nerde hata yapıyor olabilirim? 2 adet usb 2.0 aygıtı ile denedim
Hocam usb flaş boş olmak zorunda mı ? Usbde filmler var. Onları silmeden atsam yüklenir mi ?mb211 0.69.70 sadece carbon yazılımı 02.03.2019
yazılımı eklendi
Ne yazikki qui menü gelmiyecekF fikoloji hocam bu yeni çıkan qui menü mb 211 için gelecek mi ? Birde o yazılmda görüntü daha mı iyi ?
neyse buna güncelleme devam etsinde o çokta önemli değil.Ne yazikki qui menü gelmiyecek
selam,F fikoloji ve Ado hocam size bir sorum daha olacak, bizim TV Regal 48R6000F bu modelde HDR var mı ? Anakart MB211, internette araştırdım bazı MB130 kartlarda bile yazılımla HDR aktif edilmiş. Sizin bu konuyla ilgili bir bilginiz var mı ?