oseofwar
Aktif Üye
- 24 Haz 2018
- 81
- 25
Donanımsal sorunmu o zaman. Daha önce aynı tv'de uyumsuz LNB sorunuda yaşadık. Resmen LNB beğenmiyordu tv. Sıfır Lnb'de sinyal almıyordu.Olması zor 80 ten fazla dowland edilmiş yazılım
Donanımsal sorunmu o zaman. Daha önce aynı tv'de uyumsuz LNB sorunuda yaşadık. Resmen LNB beğenmiyordu tv. Sıfır Lnb'de sinyal almıyordu.Olması zor 80 ten fazla dowland edilmiş yazılım
evet bazen mb211 de sıkıntılar yaşanıyor, aslında servis şunu deneseydi, belkide denemişlerdirdir, factory reset , (yorumlara bakarsanız yükleyemeynler böyle yapınca yüklediklerini belirttiler) sonrasında yazılım genelde alıyordu ama sorunu çözer servis, gelişmeleri bildirirseniz seviniriz.F fikoloji hocam servis gelip bakmış, anakartta arıza çıkmış, garanti dahilinde parça gelince yapacaklarını söylemişler. Sorun yazılımdan kaynaklı değilmiş yani.
Zaten ben teknovest'in verdiği full yazılımın yüklenmesini sağlamıştım ama ona rağmen sinyal alamıyordu tv.evet bazen mb211 de sıkıntılar yaşanıyor, aslında servis şunu deneseydi, belkide denemişlerdirdir, factory reset , (yorumlara bakarsanız yükleyemeynler böyle yapınca yüklediklerini belirttiler) sonrasında yazılım genelde alıyordu ama sorunu çözer servis, gelişmeleri bildirirseniz seviniriz.
Sıfırlama nasıl yapılır bir anlatımı varsa link verebilir misinizİlk kurulum dan sifirladim şuan güncelleme tamamlanıyor bilginiz olsun USB ile başlamadan sıfırlama yapmak gerekiyor
Menü+4+7+2+5 servis menüye gir,Sıfırlama nasıl yapılır bir anlatımı varsa link verebilir misiniz
ben görmedim hiçellerinize sağlık ta Mb110 için Titanum sürüm varmıdır ?
hayırlısı inşallah çıkarben görmedim hiç
Hangi kart için bahsetmiştiniz kardeşim ? bide internetten güncelleme riskli ya en iyisini vestel yapıyor bence Flaşla yazılımı yükseltmeMevcut carbon versiyon yazılım vardı. İlk kurulum ile televizyonu sıfırlamadan yükseltmeyi denedim ancak başarısız oluyordu. Sıfırladıktan sonra sorunsuz yükselttim. Titanium yükseltmeyi de denedim o da sorunsuz çalıştı. Titanium versiyon daha çok hoşuma gitti görsel olarak. Keşke Vestel şu güncellemeleri internet bağlantısı ile ya da uydu üzerinden otomatik veya elle yapma imkanı verseydi. Güncelleme ile hangi hatalar düzeltildi, hangi yenilikler geldi bilmiyoruz. Tüketiciyi bilgilendirmeleri güzel olur. Emek verenlere teşekkürler.
Bu yazdığını 2014-16 yıllarında defalarca yazmıştım,körü körüne yükleme yapıyoruz,aynı firmanın ürettiği farklı ülkelerdeki markalarda bunu yazıyorlar,kullanıcılar yükleme yapmadan nedir - ne değildir görüyorlar (change-log)... Güncelleme ile hangi hatalar düzeltildi, hangi yenilikler geldi bilmiyoruz. Tüketiciyi bilgilendirmeleri güzel olur.