Güncel sürümdesinizTelefunken tvyede yüklenir mi benim versiyon v.0.69.12.1
Güncel sürümdesinizTelefunken tvyede yüklenir mi benim versiyon v.0.69.12.1
EMEĞİNİZE SAĞLIKEmeğinize sağlık güzel paylaşım teşekkürler
Bu konu v0 versiyonu içindir doğru yazdığın konuda cvp verdim![]()
Nexon tv var bu yazılım olur mu
İp tv de ssip de ve ott player da sürekli kanal atlama yapıyor yazılımsal olabilirmi ilk aldığımda sıkıntı yoktu
hocam iptvde atlama sorunu asla yazılımsal olmaz iptvyi satın aldığınız kişiyle konuşun![]()
Nexon tv var bu yazılım olur mu
İp tv de ssip de ve ott player da sürekli kanal atlama yapıyor yazılımsal olabilirmi ilk aldığımda sıkıntı yoktu
Aynı ip tv yi ben Kendi evimde vestel sorunsuz işyerinde korax uydu sorunsuz babamgil ve kardeşimin evinde nexon sorunluBu konu v0 versiyonu içindir doğru yazdığın konuda cvp verdim
Ottplayer ile deneyiniz.Aynı ip tv yi ben Kendi evimde vestel sorunsuz işyerinde korax uydu sorunsuz babamgil ve kardeşimin evinde nexon sorunlu
Ott ile de aynı kanal atlıyorOttplayer ile deneyiniz.
teşekkürlerEmeğinize sağlık güzel paylaşım teşekkürler
teşekkürler emeğiniz içinEmeğinize sağlık güzel paylaşım teşekkürler
Emeğinize sağlık güzel paylaşım teşekkürler
Evet bende dikat ettim ona, neden öyle oldu acaba ?F fikoloji güncel klasörünün içinde ki ''MB211_carbon_v0.69.20'' isimli dosya sanırım son eklenen. İlk sayfada ki '' V.0.69.40 26_12_2018.ZIP '' sürümlü yazılım kafa karıştırıcı olabilir.
Ek: Hocam bazı sürüm numaraları arasına nokta koymamanız beni karıştırdıGüncel klasörünün içinde ki carbon v0.69.20 sürümü yükledim ancak v0.69.2.0 olarak gözüküyor ?
Bak ne yapacağım ben o F fikoloji yi <--- Şaka tabiiF fikoloji güncel klasörünün içinde ki ''MB211_carbon_v0.69.20'' isimli dosya sanırım son eklenen. İlk sayfada ki '' V.0.69.40 26_12_2018.ZIP '' sürümlü yazılım kafa karıştırıcı olabilir.
Ek: Hocam bazı sürüm numaraları arasına nokta koymamanız beni karıştırdıGüncel klasörünün içinde ki carbon v0.69.20 sürümü yükledim ancak v0.69.2.0 olarak gözüküyor ?