Hocam, güncelleme notlarını göremiyormuyuz, merak ettim neler değişiyor, neleri düzeltiyorlar.mb211 0.69.12.0 yazılımı 23.07.2019 eklendi
Sorun giderilince bilgilendirme yapılacaktırHocam, güncelleme notlarını göremiyormuyuz, merak ettim neler değişiyor, neleri düzeltiyorlar.
Maalesef, vestelin böyle bir hizmet düşüncesi yok,ne oldu ne bitti kimse bilmiyor ?Hocam, güncelleme notlarını göremiyormuyuz, merak ettim neler değişiyor, neleri düzeltiyorlar.
Aynen, doğrudur ama koskoca vestelin bir güncelleme notlarını paylaşmaması çok saçma. Bu şekilde global bir şirket olamazlar bence.Maalesef, vestelin böyle bir hizmet düşüncesi yok,ne oldu ne bitti kimse bilmiyor ?
Teşekkürleryazılım linki yenilendi
marka farkı olarak o şekilde menü kullanılıyor. fabrika presedürü, samsunga gidip kardeişim sen niye android işletim kuruyorsun bunu ios yap diyemiyoruzF fikoloji regal televizyon ilk geldiğinde titanyum tema vardı şimdi ben onu karbon yaptım.
regal de hep titanyum tema mı kullanılıyor.
daha stabil çalışması için karbon yerine titanyum temayı mı yüklemeliyim.
diğer konuda cevapladımF fikoloji regal televizyon ilk geldiğinde titanyum tema vardı şimdi ben onu karbon yaptım.
regal de hep titanyum tema mı kullanılıyor.
daha stabil çalışması için karbon yerine titanyum temayı mı yüklemeliyim.
Keşke Xiaomi'nin televizyonları Türkiyeye gelse. İnternetten baktım ben daha öyle televizyon görmedim, efsane yapmışlar. İlerde Türkiyeye gelirse ondan alacağım. Böyle elle güncelleme yapmak nedir ya, hangi devirdeyiz ?marka farkı olarak o şekilde menü kullanılıyor. fabrika presedürü, samsunga gidip kardeişim sen niye android işletim kuruyorsun bunu ios yap diyemiyoruz![]()