v0.69.12.1 güncelmerhaba vestel tv de v.069.12.1 nolu yazılım vardı bunu sayfadaki v.0.69.2.0 yüklemesi yaptım tv daha güncel yazılım uyarısı verip v0.69.12.1 e güncelleme uyarısı veriyor hangi yazılım daha güncel? şimdiden teşekkürler
Yok diye biliyorumVestel TV de ip TV izleyeceğim uygulama var mı ssiptv ve ott dışında bunlar düzgün çalışmıyor alternatif var mı?
teşekkür ederimEmeğinize sağlık güzel paylaşım teşekkürler
arkadaşlar nexon marka televizyonun var mb211 yazılımı. televizyon youtube da falan donuyor ama sorun değil benim tek sorunum iptv uygulamalarının sağlıklı çalışmaması. ssiptv veya oddplayer olarak stabil çalışan bir sürümü mevcuyit mu bu anakartta? teşekkür ederim
Muhtemelen vardır, ClouDDy gibi. Ancak, eskiden ücretliydi (7 gün ücretsiz) ve ikinci olarak OTT ve SS-IPTV'nin sunmadığı hiçbir şeye sahip değil.Vestel TV de ip TV izleyeceğim uygulama var mı ssiptv ve ott dışında bunlar düzgün çalışmıyor alternatif var mı?
Yazılım 3.25.xx+ MB211S kartları içindir. Normal bir MB211'iniz varsa, daha eski bir çekirdek sürümünü deneyebilirsiniz. Bu benim işime yaradı. 3.33.xx sürümünde youtube ve ss-ip kötü çalışıyordu. Videoda gezinmeye çalışırken veya ses düğmelerini kullanırken bile bir donma oldu. Bunun da ötesinde, TV sık sık yeniden başlatılıyor ve wifi bağlantısı kesiliyordu. Çekirdek 3.19.17.2'de her şey sorunsuz çalışıyor ve yeniden başlatma yok.arkadaşlar nexon marka televizyonun var mb211 yazılımı. televizyon youtube da falan donuyor ama sorun değil benim tek sorunum iptv uygulamalarının sağlıklı çalışmaması. ssiptv veya oddplayer olarak stabil çalışan bir sürümü mevcuyit mu bu anakartta? teşekkür ederim
Hocam V.0.43.6.0 titanium mb 211 yüklemek istiyorum indirme linki bulamıyorum varsa atarmısınız tv ye yazılım gerekiyorMarka Vestel ise carbon Vestel dışındakilere titanium yazılım gelir.
Daha günceli var sizin yazdığınız eskiHocam V.0.43.6.0 titanium mb 211 yüklemek istiyorum indirme linki bulamıyorum varsa atarmısınız tv ye yazılım gerekiyor
Ellerinize sağlık ustam kolay gelsin.Emeğinize sağlık güzel paylaşım teşekkürler
Hocam kolay gelsin ssiptv ye giremiyorum V.0.69.12.1 m211 yazılım güncelleme istiyor ne yapmam gerekir nerden indirmem gerekgüncelleme ile gelmedi ise modlama ile denemek gerekir
[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama
★★★ Yazılım yüklemek Riskli Bir işlemdir.Aşağıdaki anlatımlar tavsiye niteliğinde olup yükleyip yüklememe kararı yükleyen kişiye aittir ve Tüm sorumluluk Yükleyen kişiye ait olacaktır. ★★★ Konu İçeriği ★★★...tavsiyeforumu.com
Vestel 140 ekran smar TV var 10 yıldır aynı sürüm çok eskidi hiç bir uygulama acilmiyor. Yeni yazılım atmak istiyorum. Nerden indirebilirimEllerine sağlık akşam 0.59.2.0 yazılımını atmıştım bu akşamda bu yazılımı atayım.Bazı uygulamalrımız yok mesala dsmart go ve netflix bu uygulamalrı yüklenebiliyormu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fikoloji usta iki adet yazılım var titanum ve carbon hangisini yükleyelim.
Ana Kart doğru ise ilk kurulum deneyinizvestel v.0.43 ile başlayan mb211 ekran kartına 0.69 lu fikoloji hocamızın verdiği linklerden güncelleme yaptım fakat indiriliken %95te kalıyor. ne yapmalıyım?