YAPMANIZ GEREKENLERMerhaba sayın ustalar günçelleme yazılımı için izin istiyorum mümkünse kolay gelsin herkese iyi forumlar
selamın aleyküm son güncelleme yazılımı alabilirmiyim ustam iyi çalışmalar elinize emeğinize sağlık![]()
Güncel miTeşekkürler
Yazılımı bizden indirmemişsiniz. Yazılımda sorun olabilir.Beyler "Mb211 Carbon V.0.69.12.0" (kart versiyon 0) %96 da kaldı ilerlemiyor. 1 saati geçti. Çözüm öneriniz var mı ?
Güncelleme mi? Boot aşamasında mı?Beyler "Mb211 Carbon V.0.69.12.0" (kart versiyon 0) %96 da kaldı ilerlemiyor. 1 saati geçti. Çözüm öneriniz var mı ?
Benim yokBeyler "Mb211 Carbon V.0.69.12.0" (kart versiyon 0) %96 da kaldı ilerlemiyor. 1 saati geçti. Çözüm öneriniz var mı ?
Yüklenmeyen yazılım sonrası tv niz çalışıyorsa önce ilk kuruluma dönderin kanal kurulumu yapmadan yazılımı yükleyin yazılım sonrası kanalları ayarlarsınız.Beyler "Mb211 Carbon V.0.69.12.0" (kart versiyon 0) %96 da kaldı ilerlemiyor. 1 saati geçti. Çözüm öneriniz var mı ?
Sizden indirilmiyor çünkü hocamYazılımı bizden indirmemişsiniz. Yazılımda sorun olabilir.
Hocam youtube netflix gibi uygulamalardan dolayı gecici hafıza kısmı doluydu sanırım. cihazı fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra sorunsuz güncelleştirdim.Yüklenmeyen yazılım sonrası tv niz çalışıyorsa önce ilk kuruluma dönderin kanal kurulumu yapmadan yazılımı yükleyin yazılım sonrası kanalları ayarlarsınız.
Yanlış yazılım yüklenmemesi için yazılımları biz veriyoruz.Sizden indirilmiyor çünkü hocam"Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!"
Hocam youtube netflix gibi uygulamalardan dolayı gecici hafıza kısmı doluydu sanırım. cihazı fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra sorunsuz güncelleştirdim.
Aslında sizden istenenler çok zor değilSizden indirilmiyor çünkü hocam"Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!"
Hocam youtube netflix gibi uygulamalardan dolayı gecici hafıza kısmı doluydu sanırım. cihazı fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra sorunsuz güncelleştirdim.
Biz yazılım indirme deposu ya da dosya sunucusu olmadığımız için öyledir. Sanıyorum forum olduğunu anlamışsınızdır.Sizden indirilmiyor çünkü hocam"Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!"