F
filippavestel
Yeni Üye
- 16 Ara 2019
- 1
- 43
teşekkürler
selam modlama yapmadığım için konu hakkında pek bilgim yok, M mesutank D NetCaliber ve rfve den destek alınızF fikoloji ustam Hi-Level 39hl560 model yazılımı 1.38.23 olan tv den profil dosyalarını alıp vestel toolbox ile modladım ve tvye yükledim bazı özellikleri açıldı ama text transparency özelliğini açtığım halde menü şeffaf olmuyor. Başka bir yöntem var mı?
Elinize Sağlık Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kolay gelsin 43HL560 HI-LEVEL 17MB140 tv nin stand by ısığı yanıyor açmayı denediğimde stand by ışığı yanıp sonmeye başlıyor belli bir süre yanıp söndüktan sonra tekrar sabit yanıyor full yazılım mevcutmudur yazılımsal arıza olma ihtimali varmıdır
Teşekkürler F fikoloji ustamselam modlama yapmadığım için konu hakkında pek bilgim yok, M mesutank D NetCaliber ve rfve den destek alınız
Menü yazmışım ama aslında dediğiniz alt info barı kastetmiştim. 55ud9400 mb120 anakart tvde alt barı şeffaf yaptım ama 39hl560 mb140 anakartlı tvde olmuyor malesef. F fikoloji ustanın yüklediği 1.38.23 .0 Carbon yazılımını yükledim menü değişti tekrar profil dosyası alıp modladım ama yine olmadı.H hknyvr
menu seffaf olmaz.sadece alt info bar seffaf olmakta.
Çok bariz bir şeffaflık olmuyor zaten,"eh işte" denilebilecek şeffaflık oluyor,en azından bizim tvde böyle oldu (3.çünde de)Menü yazmışım ama aslında dediğiniz alt info barı kastetmiştim. 55ud9400 mb120 anakart tvde alt barı şeffaf yaptım ama 39hl560 mb140 anakartlı tvde olmuyor malesef. F fikoloji ustanın yüklediği 1.38.23 .0 Carbon yazılımını yükledim menü değişti tekrar profil dosyası alıp modladım ama yine olmadı.
eline sağlıköncelikle menü4725 yapıp kontrol sağlayın yazılım versiyonunu. eğer mevcut yazılımınız 0.35.24 gibi başında 0 varsa öncelikle Transition yazılımı olan flaşı takıp menü 1505 yapın onay verin o yazılımı yükledikten sonraZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ını indirip yine menü 1505 yapıp onay verin, yazılımınız güncellenecektir. kontrolü menü 4725 le yapabilirsiniz