elimde 17mb140 anakart olan regal tv var. açılışta regal yazıp kapanıyor ve sürekli tekrarlıyor arıza yazılımsalmı yoksa teknikmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
DeneyebilirsinizMB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo geliyor açılıyor fakat görüntü yok. Yazılımlar ok tuşu...tavsiyeforumu.com
gerek titanium gerekse karbon yazılımı ikisinide indirdim ama tv ye yükleyemedim bu arada arıza regal yazısı çıkıyor kapanıyor bu işlem belirli aralıklarla sürekli oluyorDeneyebilirsinizMB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo geliyor açılıyor fakat görüntü yok. Yazılımlar ok tuşu...tavsiyeforumu.com
burası güncelleme bölümüdür. diğer forumda gerekli bilgilendirmeleri yapıyorumF fikoloji hocam standbay açıyodu techwood yazısı geliyodu kapanıp tekrar açıyodu yazılımı yükledim düzeldi lakin şimdi ekran ters gösteriyor acil yadım please
Buyrun tnurdag,
MB140 Ara(Transition) Core Yazılım
Yazılımı yükleme konusunda sorumluluk size aittir
[Gizli İçerik]
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
T tnurdag,
mb60 içerikli başka bir konu altında yazılım sormuşsunuz;
yüklenen transition yazılım mb140 içindir !
lütfen yüklemeden önce menü 4725 yapıp kontrol ediniz
i renamed upgrade filename "upgrade_mb140_en.bin" to "upgrade_mb140.bin", this way, i managed to upgrade from 2.26.0 to 2.28.0Hello, on my TV QUI 2.28.0 don`t upgrade. Only 2.26.0 is OK.
Forumda mb140 kurtarma yazılım konusu var onu deneyinizSelam vestel mb140 v0 dan transiston yuklerken yazilim yukseltmeye harizlsniyor dedi ve tv kapandi acilmiyor standby isiyok tv acilmiyor ne yapmaliyim yardim F fikoloji