hele bakalım.Hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bu dosyaları indirdim transitionu ve diğer titanıum yazılımı nasıl yükleyeceğiz bunlarıda açıklarsan sevinirim saygılar..
hele bakalım.Hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bu dosyaları indirdim transitionu ve diğer titanıum yazılımı nasıl yükleyeceğiz bunlarıda açıklarsan sevinirim saygılar..
öncelikle menü4725 yapıp kontrol sağlayın yazılım versiyonunu. eğer mevcut yazılımınız 0.35.24 gibi başında 0 varsa öncelikle Transition yazılımı olan flaşı takıp menü 1505 yapın onay verin o yazılımı yükledikten sonraZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ını indirip yine menü 1505 yapıp onay verin, yazılımınız güncellenecektir. kontrolü menü 4725 le yapabilirsiniz
1Hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bu dosyaları indirdim transitionu ve diğer titanıum yazılımı nasıl yükleyeceğiz bunlarıda açıklarsan sevinirim saygılar..
farklı konuda cevap verildi, kullanıcı yanlış konuda yanlış soru sormuştur.sn:7994667801805 yazılım hangısi
ilk sayfadan indirinizTransition yazılımını nasıl indirebilirim
1.38.23 olandır. Cihazınızı yonelgelere uygun kontrol edin. V0 ile başlıyorsa dikkate alınızMerhaba mb140 titanyum en güncel yazilim hangisi yardımcı olurmusunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb140 en güncel yazilim hangisi yardımcı olurmusunuz