hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
fikoloji bir resim paylasmisti önceden diye hatirliyorum ama.MB130/P soğutucusu söküp fotoğraf
fikoloji bir resim paylasmisti önceden diye hatirliyorum ama.MB130/P soğutucusu söküp fotoğraf
fikoloji bir resim paylasmisti önceden diye hatirliyorum ama.
google'a ne yazsan illa bir sonuç çıkar. sizin belirttiğiniz kodu yazıyorum, google bana bön bön bakıyor. nereden bulmuş festel bu işlemciyi yav?Resim için teşekkürler hosbulduk hocam.
Adamın hobileri arasında heatsink sökmek var galiba. Başka açıklama getiremedim.
Evet, F fikoloji sayesinde MB130'ların hepsinde (130E biraz farklı, muhtemelen onda da aynı soc'un yanında MEMC için video backend işlemcisi de var) MSD95PVW4-4-0036 kodlu soc olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.
Buna göre; Dolby Vision gibi sadece 130S'li modellerde olan özelliklerin, diğer MB130 anakartlı TV'lerde açılma ihtimali olabilir.
eksikse yapacagi birsey yok MSD95PmVW4 .....google'a ne yazsan illa bir sonuç çıkar
Grundig Beko Arçelikeksikse yapacagi birsey yok MSD95PmVW4 .....
aynı şeyin laciverdi değildir de mi?bu modelini kullanmis
CPU/MCU: MSD95PMVW4-4-00EJ
benim kart yok burada. 17mb130s ama 2 hdmi sol ortada, bir hdmi yanda, 2 usb yine yandaki hdmi 'ın sırasında.
elimde olan 2 130 , 1 130s kart bubenim kart yok burada. 17mb130s ama 2 hdmi sol ortada, bir hdmi yanda, 2 usb yine yandaki hdmi 'ın sırasında.
illa bendeki kart da olacak, anlamam ben, demedim ya hocam.elimde olan 2 130 , 1 130s kart bu
Resim için teşekkürler hosbulduk hocam.
Adamın hobileri arasında heatsink sökmek var galiba. Başka açıklama getiremedim.
Evet, F fikoloji sayesinde MB130'ların hepsinde (130E biraz farklı, muhtemelen onda da aynı soc'un yanında MEMC için video backend işlemcisi de var) MSD95PMVW4-4-0036 kodlu soc olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.
Buna göre; Dolby Vision gibi sadece 130S'li modellerde olan özelliklerin, diğer MB130 anakartlı TV'lerde açılma ihtimali olabilir.
Buda mb300 Vestel android