teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
F
fikoloji android olanın işlemci numarası ne acaba ,okuyamadım
Birde bunun servis manueli varmı acaba
F fikoloji android olanın işlemci numarası ne acaba ,okuyamadım
F fikoloji android olanın işlemci numarası ne acaba ,okuyamadım
Bu kartta da rx-tx skarttan verilmiş ,demek tüm vestellerde aparatla yazılım yükleme skarttanmış )Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İşin doğrusu ,kartın fotosuna bakarken aklıma gelmedi değil ,şu skart üzerinden yazılım atmayı becerebilsem,bir arabirimim vardı o da bozuldu ,yoksa denerdim"Bir de bunu 47PF9090'a uydurabilir miyiz?" diye sorun, tam olsun hocam.
sizin panele baska kart takmayi deneyelim ,farkli besleme üniteleriniz var zaten 3 tv den .kartın fotosuna bakarken aklıma gelmedi değil ,
Dur şimdi ,aklımı çelmesizin panele baska kart takmayi deneyelim ,farkli besleme üniteleriniz var zaten 3 tv den .
Ben bu konuda sizin daha basarili olacaginizi düsünüyorum.Ekonomik olarak malzemeye ulasma imkani olan varsa bence iyi bir gelir kaynagi bile olabilir denemek isteyen olursa.Ben paneli kirik tv leri aliyorum kumanda parasinaDur şimdi ,aklımı çelme
10-15 yaş genç olsaydım kesin yapardım , ama bozuk tvleri alan hurdacılar belli kişilere satıyorlar toptan ,en azından Gaziemir'de böyle ,çünkü hurdacılara sordum hep "ne yapıyorsunuz eski tvleri" diyeBen bu konuda sizin daha basarili olacaginizi düsünüyorum.Ekonomik olarak malzemeye ulasma imkani olan varsa bence iyi bir gelir kaynagi bile olabilir denemek isteyen olursa.Ben paneli kirik tv leri aliyorum kumanda parasina
valla ben mb130 a nasıl entegre ederim diye düşünüyorum"Bir de bunu 47PF9090'a uydurabilir miyiz?" diye sorun, tam olsun hocam.
gelişmeleri tam takip edemedim. acaba mb130 lara android kurmaya mı çalışıyorsunuz?valla ben mb130 a nasıl entegre ederim diye düşünüyorum
yok, mb130 a mb300 kart ile değiştrmek açısından düşündümgelişmeleri tam takip edemedim. acaba mb130 lara android kurmaya mı çalışıyorsunuz?
mb300 ne ki?yok, mb130 a mb300 kart ile değiştrmek açısından düşündüm